Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 18 iunie 2019
 • :
 • :

Recenzie RocKafe

DSCF0127Este o cafenea  de cartier, ce se situeaza in Precista. Aceasta a fost redeschisa in locul fostului local Retro Cafe. Localul are ca tema muzica rock, care reuneste toate subgenurile acestui stil.

In acest loc poti sa iti servesti cafeaua alaturi de prieteni in timp ce iti citesti presa, sa serveti o pizza daca este ora panzului sau seara o bere impreuna cu prietenii bucurandu-te de muzica buna.

Localul este de marime medie, amplasat intr-o fosta locuinta cu peretii de caramida, iar lumina rosie alaturi de mobilier inspirat din modelul cafenelelor britanice reflecta o atmosfera calma si odihnitoare.

Servirea este ireprosabila, iar preturile accesibile pentru toate buzunarele.
3 comentarii la “Recenzie RocKafe

 1. ticu

  Daca tot faci un inventar al localurile publice(cafenele,sau ce or fi),ce ar fi sa faci un top adevarat,cu criterii ferme, si fara parti-priuri. Crezi ca poti sa-ti asumi un lucru imposibil daca vrei sa fii corect?

  Raspunde
  1. mickey999

   Poate sa faca un milion de recenzii ca le face aiurea. Peste tot el „serveste cafea”. Incredibil !
   Nu vrea sa citeasca deloc si nici nu vrea sa inteleaga nimic din observatiile pertinente pe care le tot fac in legatura cu servitul cafelei! E un analfabet incapatinat! Tipic….

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *