Recenzie cu peripeții a pistelor pentru biciclete din Piatra-Neamț: „Mi-a plăcut, dar nu mai vin” (VIDEO)

2

Youtuber-ul care administrează canalul bucharestBIKEtraffic, cu aproape o jumătate de milion de abonați, a venit la Piatra-Neamț să testeze pistele pentru biciclete, deja viralizate în toată țara pentru „spectaculosul” șir de stâlpi pe mijlocul lor.

În materialul video publicat astăzi pe canalul său de Youtube, care merită urmărit, chiar și doar pentru umorul cu care sunt abordate situațiile, biciclistul a luat la rând toate pistele pentru biciclete din oraș, unele aflate încă în lucru, altele amenajate, iar rezultatul plin de peripeții îl puteți urmări, fără alte comentarii, în clipul de mai jos cu această descriere a autorului:

Am pedalat în Piatra-Neamț. Nu a fost foarte plăcut pentru că am descoperit doar în jur de 12 km de piste de biciclete. Câțiva km în construcție, alții prost realizați și cei mai mulți slab semnalizați. Mă refer la kilometri. Dar măcar era să mă duc pe lumea de dincolo. Mi-a placut, dar nu mai vin cu bicicleta decât dacă vreau să mă dau pe munte pe traseul de downhill din oraș. Altfel, Piatra-Neamț rulz!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Elena Dorneanu spune

    O mare bătaie de joc. Bani risipiți în van.

  2. Trofan Mircea spune

    Este o rusine!Am 68 de ani si merg mult pe bicicleta.Pe sosea e destul de dificil de mers pentru ca bicicletele nu au acceptul unora dintre soferi! Iar pistele de biciclete sunt o gluma! Ele incep si se termina uneori pe parcarile de masini,sau se intersecteaza cu traseele auto fara a fi semnalizate!Avem cioturi de piste,fara nici o continuitate!Ele au fost facute pentru a cheltui niste bani!Mie daca mi-ar fi dat sa realizez proiectul acestei piste, as fi refuzat din start ,pentru ca este o gluma! Copii nu au pe unde sa pedaleze!Ei pot merge numai prin parc!Si asa parcurile se transforma incet,incet in parcari auto!(vezi parcul din vecinatatea strazii Orhei).In ritmul in care se inmultesc masinile, in curand vom putea spune…adio biciclete!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate