Reactoarele HDV produse de COMES au fost puse în funcțiune la rafinăria din Năvodari

0
FOTO: COMES SA

Reactoarele de hidrofinare produse de compania din Neamț, COMES S.A., au intrat începând de miercuri, 29 mai, etapizat în fluxul de producție al unei importante rafinării din România, urmând să ajungă la capacitate optimă în cel mai scurt timp. Despre aceste reactoare puteți citi mai multe aici – click.

Rafinăria a început procesele de repornire a instalațiilor de producție din Năvodari, după finalizarea lucrărilor de mentenanță, recertificare și modernizare a unităților.

Acționarii principali ai rafinăriei sunt KMG International (54,63% – direct și indirect) și Statul Român, prin Ministerul Energiei (44,7%).

La procesul de start-up al instalației HDV au participat echipa de management Rompetrol împreună cu CEO-ul COMES, Anton Ioan Măzărianu, respectiv E.S. dl. Ali Yerlik Ambasadorul Republicii Kazahstan în țara noastră și Consilierul Premierului României–Florin Marian Spătaru.

Cele 2 reactoare de proces au un grad de complexitate foarte ridicat. Activitate de punere în funcțiune a instalațiilor este ultima etapă în repornirea producției de carburanţi.

Punerea în operare a reactoarelor s-a realizat în condiții optime.

Acest proiect, atât prin dimensiunile sale cât și prin importanța operațională ne onorează!

a transmis compania COMES SA

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate