Reabilitări de drumuri și sistem de iluminat modern în Borlești

0

Conducerea primăriei comunei Borlești se ține de treabă și depune eforturi pentru a implementa proiectele necesare și utile în localitate.

În acest sens, drumul care face legătura între strada principală a comunei și strada care duce spre satul Ruseni (Sat Nou) este în curs de reabilitare, gropile care creau bătăi de cap șoferilor urmând să fie plombate, iar circulația să se desfășoare în parametri optimi.

De asemenea, podul care se află pe același drum spre Ruseni, neiluminat până în prezent, beneficiază de un sistem de iluminat modern și economic cu leduri.

Lucrările de investiție în reabilitarea drumurilor din comună sunt o prioritate pentru primărie, așa cum sunt și lucrările de investiție în infrastructura școlară și înființarea unei rețele de canalizare. Primarul Vali Puică se implică în mod activ în realizarea acestor priorități pentru ca Borlești să devină o comună europeană.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate