Reabilitarea drumului Piatra-Neamț – Bacău

0

Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere continuă în județul Neamț. A început reabilitarea unei porțiuni de drum de 20 kilometri, între localitățile Săvinești și Costișa, la limita cu orașul Buhuși, unde se execută lucrări de reparații ale stratului-suport cu mixtură asfaltică.

Se vor așterne mai multe straturi bituminoase foarte subțiri, executate la rece, cu scopul de a crește impermeabilizarea și rugozitatea îmbrăcăminții asfaltice.

Modernizarea acestui drum care face legătura între Piatra-Neamț și Bacău este foarte importantă pentru economia județului și, în special, pentru dezvoltarea turismului. Dar este la fel de important și pentru noi, șoferii din județ! Reabilitarea infrastructurii rutiere din județul Neamț este o prioritate a mandatului meu și îmi doresc ca toți participanții la trafic și turiștii care tranzitează județul nostru să circule în condiții de siguranță. Pentru început, pe această porțiune se efectuează reparații premergătoare. Lucrările mai ample, de turnare a covorului asfaltic, vor debuta în maxim două săptămâni. Vorbim despre porțiunea Săvinești între km: 325+650 și Costișa între km: 345+100. Știu că în general reparațiile pot produce și discomfort șoferilor, dar eu unul prefer așa! Pentru că la finalizarea lucrărilor, vom avea drumul ca-n palmă și asta e cel mai important!”, a precizat președintele Consiliului Județean Ionel Arsene.

Drumul spre Buhuși (Bacău) este aproape gata. Astfel, în curând, vom circula de la Piatra-Neamț la Bacău exact cum se circulă de la Piatra-Neamț spre Bicaz, în condiții foarte bune ale carosabilului.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate