Reabilitare pod pe DJ 207 A peste râul Siret, la Luțca

0

Reabilitarea podului situat pe DJ 207 A (km 6+591), peste râul Siret, a primit un buget în valoare totală de 5,780,808.24 lei, fără TVA.

Reamintim faptul că la ședința Consiliului Județean, președintele Ionel Arsene a semnat un contract de investiții în infrastructura rutieră cu o valoare totală de 264,301,395.45 lei.

Președintele Consiliului Județean Neamț s-a arătat foarte mulțumit de faptul că lucrările vor fi efectuate de firme autohtone și că banii vor rămâne în Neamț însă a ținut să-i atenționeze pe constructori, afirmând că nu va accepta nicio sincopă în derularea contractului:

Voi fi extrem de exigent în ceea ce privește calitatea și termenele. Treaba mea este să asigur finanțarea, lucru pe care l-am făcut. Nu voi accepta nicio întârziere și nici nu voi face rabat de la calitate. Sunt 44 de obiective de investiții extrem de importante pentru județul Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate