Rea vointa sau neglijenta la Centrul pentru Culturã si Arte Carmen Saeculare ?

2

Printr-o jonglerie financiara, site-ul www.vacantemuzicale.ro a fost achizitionat printr-o fundatie a domnului Constantin Horia Alupului Rus, dar pe numele Centrului pentru Culturã si Arte Carmen Saeculare, ceea ce inseamna ca s-a platit de pe fundatie si refacturat la Centru pentru Cultura .Interimat fără sfârşit la Centrul pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare” Neamţ
Trecand peste aceste amanunte, din  neglijenta, nestiinta sau rea vointa,  contabila Centrului pentru Culturã si Arte Carmen Saeculare a renuntat la site-ul www.vacantemuzicale.ro in favoarea Fundatiei Culturale „Vacante Muzicale la Piatra Neamt” condusa de nimeni altul decat de domnul Constantin Horia Alupului Rus care a acceptat si semnat pentru  preluarea site-ului, desi nu-i apartinea lui, ci Centrului pentru Culturã si Arte Carmen Saeculare .
Desigur ca unele persoane au sesizat aceasta deturnare frauduloasa si in urma verificarilor situatia a fost remediata, site-ul reintrand in posesia proprietarului de drept, Centrul pentru Culturã si Arte Carmen Saeculare . Indiferent de situatii , neglijente , rea intentie sau oricare alte motive, domnul Constantin Horia Alupului Rus , intr-o banuita asociere  cu  contabila  de la Carmen Seculare si-a  insusit un domeniu de internet cu tot cu site si adrese de e-mail ce apartinea institutiei.
Desi situatia a fost remediata, nu putem trece cu vederea fapta domnului Constantin Horia Alupului Rus care a avut ghinionul sa fie sprijinit de www.ziarpiatraneamt.ro, ceea ce ne obliga sa luam atitudine fata de oamenii pe care-i sustinem si mai apoi dezamagesc, iar in cazul in care nu am fost intelesi corect va anuntam ca  in continuare ramanem fermi in pozitia contra actualei conduceri a Centrului pentru Cultura si luptam ca aceasta institutie  sa nu cada pe mana cui nu trebuie, militand pentru ca acest centru sa devina de utilitate publica . In nici un caz nu luptam pentru schimbarea conducerii cu alta care sa faca la fel sau mai rau .
Prin gestul de a semna si prelua un site ce nu-i apartine , domnul Constantin Horia Alupului Rus …………………………………………………………… (  lasam cititorii sa completeze linia punctata) . In cazul in care nu am fost destul de clari, va spunem din nou ca prin ceea ce facem noi incercam sa aparam Centrul pentru Cultura de un faliment moral ceea ce nu inseamna ca agream sabotarea acestuia , noi nu vrem sa desfiintam  Centrul pentru Cultura si imaginea lui, ci doar  persoanele care saboteaza aceasta institutie si dupa cum vedeti chiar nu iertam pe nimeni .

Iosub Robert

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Sergiu spune

  Multumim frumos pentru sustinere, Robert!

 2. Gicu spune

  Incredibil!!!
  Ati fost neinduratori cu Constantin Horia Alupului Rus???
  Cu fostul sef al Centrului pentru Culturã si Arte Carmen Saeculare??Caruia i-ati acordat incredere si care a facut incredibila manevra de a achizitiona renumitul site http://www.vacantemuzicale.ro???
  OOo nu pot sa cred!
  Asta da curaj!Nu ca team six care abia in 39 de minute au rezolvat cazul teroritului nr 1,penetrand intr-o zona ostila cu elicoptere invizibile…
  Fara suparare,dar amploarea otv-istica a acestor fapte de arme in care e implicat „nimeni pe pamant”,fostul director al unei institutii de care oricum ni se rupe,e disproportionata cu interesul general.
  Va asteptam sa creati suspans si cu dezvaluiri mai serioase.
  UUff,aveam emotii ca cine stie ce personaj important v-a dezamagit.
  M-am linistit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate