Răzvan Cuc despre George Lazăr ”O fi răcit și a încurcat sprayul nazal cu altceva”

0

Întrebat despre cum au fost alocații banii în buget pentru podul de la Luțca, senatorul PSD de Neamț, Răzvan Cuc, a declarat: ”Pe George Lazăr nu l-am bănuit niciodată ca fiind un băiat inteligent. Nu știu ce a fost cu minciunile spuse de el azi. O fi răcit și a încurcat sprayul nazal cu altceva. O fi tras pe nas altceva decât ce trebuia la răceală.

Lăsând gluma la o parte, eu am înțeles că în politică unii care nu au rezultate notabile aleg să mintă, dar măcar minciuna ar trebui să plece de la ceva real. Dacă erau atât de buni parlamentarii de la PNL Neamț, puteau să facă așa cum am făcut noi, parlamentarii de la PSD. Să facă amendamente pentru podul de la Luțca pe toată suma ce o aveau la dispoziție. Nu numai că nu au făcut pe toată suma, dar mai au și tupeul să mintă, spunând că banii au fost dați de premierul Ciucă.

Eu nu pot să-i învăț pe parlamentarii PNL de Neamț după 7 mandate în care nu au făcut nimic pentru județul Neamț ce înseamnă un amendament, căci practic asta am făcut noi, parlamentarii PSD de la Neamț. Amendamente pentru reconstrucția podului de la Luțca. Aceleași sume pe care le-am avut noi la dispoziție le-au avut și cei de la PNL Neamț, doar că pentru ei nu a fost o prioritate podul de la Luțca și sincer nici nu mă așteptam să dea banii la podul de la Luțca un parlamentar cum este, de exemplu, doamna Mara Calista care nu are nicio treabă cu Neamțul, deși în teorie a fost aleasă pe listele de la Neamț.

Din păcate aici a ales PNL Neamț să coboare nivelul politic atunci când liberalii l-au acceptat pe George Lazăr președinte de filială. Un om mic și mincinos.”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate