Razie în trafic. Polițiștii de la Rutieră au aplicat 87 de amenzi și au reținut 11 permise

0

În zilele de 19 și 20 mai 2018, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acțiunea s-a desfășurat în principal pe DN 15 Grințieș – Bicaz – Piatra-Neamț – Costișa, sector de drum unde până în prezent au avut loc 9 accidente rutiere, soldate cu 10 morți, 8 răniți grav și 4 răniți ușor, având drept cauze principale viteza excesivă și depășirea neregulamentară.

Dintre acestea, 5 accidente de circulație soldate cu 9 morți, 5 răniți grav și 3 răniți ușor, s-au produs doar pe sectorul de drum Piatra-Neamț – Grințieș.

În cadrul acțiunii, au fost aplicate 87 de sancțiuni contravenționale, au fost reținute 11 permise de conducere, dintre care 8 pentru viteză, 2 pentru alcool și 1 pentru depășire neregulamentară.

Polițiștii au constatat în timpul acestei acțiuni 2 infracțiuni la regimul circulației.

Acțiuni de acest gen vor continua și în perioada următoare, în scopul creării unui climat de ordine și siguranță în trafic.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate