Ce pățesc cei care spun adevarul despre Culiță Tărâță

4

Poliția din 12 localități ( Bacău, Bârlad, Zărnești, Brașov, Beiuș, Bistrița, Tg. Mureș, Săcele, Miercurea Ciuc, Suceava, București, Constanța) plus cea din județul Neamț, CULITA-TARATA-APA-NEAMTa fost pusă să rezolve o sesizare venită din partea Consiliului Județean Neamț, sesizare în care se reclamau suspiciuni de ÎNȘELĂCIUNE la adresa ONG Future, asociație care este condusă de subsemnatul Iosub Robert. Înșeleciunea ar fi constat în neacordarea la un concurs național organizat de ONG Future a unor premii în valoare totală de 10.000 lei către sportivi din mai multe localități. Banii pentru respectiva premiere au fost alocați prin hotărâre de C.J.N. și au fost decontați abia după ce s-a făcut dovada utilizării lor corecte, plus că premierea a fost filmată.
Această sesizare rău-intenționată a fost menită să facă presiuni asupra persoanei mele și face parte dintr-un ciclu de presiuni fantastice din care pot enumera alte plângeri penale fără temei, acționări în judecată pierdute de domnul Culiță Tărâță și foarte multe recomandări către diverse instituții de control în vederea săvârșirii de abuzuri asupra mea. Dacă stau să mai pun la calcul și filajele făcute de oamenii președintelui, încep să mă întreb dacă suntem într-o țară europeană sau într-un film cu gangsteri.
La o asemenea sesizare venită din partea celei mai importante instituții din județ, poliția nemțeană a trebuit să procedeze ca la carte și s-au organizat comisii rogatorii în 12 localități unde au fost chemați tinerii sportivi care au primit premii ca să dea cu subsemnatul. După îndelungi cercetări, căci unii erau studenți și nu se aflau în localitățile de domiciliu, poliția a centralizat toate declarațiile din toată țara și, cum era și normal, s-a ajuns la concluzia că fiecare bănuț a fost gestionat corect, a fost impozitat și totul s-a desfășurat legal 100%.
Așadar, Poliția din Neamț și din 12 localități din România a trebuit să facă cercetări într-un dosar penal de ÎNȘELACIUNE deschis la o sesizare a Consiliului Județean Neamț. În această cercetare au fost implicați zeci de funcționari ai Ministerului de interne și s-au cheltuit sume enorme de bani doar pentru că așa a vrut domnul președinte Culiță Tărâță, să îmi arate că se poate folosi de resursele nelimitate ale instituțiilor statului ca să îmi închidă gura.
Este foarte complicat să fii singur și zeci de oameni să îți caute nod în papură, judecătorii să te judece și procurorii să îți deschidă dosare penale. Abuzurile pe care le face acest președinte de Consiliu Județean sunt fantastic de mari deoarece pe lângă resursele private pe care le are la dispoziție se folosește și de instituțiile statului pentru a mă ancheta încontinuu, pentru a mă purta prin tribunale sau pe la ușile procurorilor.
De asemenea, modul în care se folosește domnul Culiță Tărâță de funcție și de numele Consiliului Județean Neamț este un abuz greu de imaginat și pătează numele instituției. Mai mult de atât, nu cred că vreun consilier județean a fost informat vreodată că instituția unde a fost ales să reprezinte cetățenii face dosare penale unui jurnalist sau, și mai rău, face demersuri ce duc la anchetarea a zeci de sportivi și angrenarea a 12 secții de poliție din alte județe doar ca să îmi închidă mie gura.
Nu știu la câte presiuni mai pot face față, nu știu cât voi mai suporta stresul provocat atât mie, cât și familiei mele de abuzurile a căror victimă sunt și mă gândesc cu groază la ziua când domnul Culiță Tărâță va găsi procurorul sau judecătorul care să se lase mituit și să nu mai conteze că nu sunt vinovat de faptele care mi se  inventează.
Rog pe această cale consilierii județeni să ia atitudine față de acțiunile care se întreprind în numele C.J. Neamt. Rog parlamentarii, senatorii și politicienii  județului Neamț să aibă un punct de vedere și, nu în ultimul rând, rog apropiații domnului Culiță Tărâță să îl sfătuiască să nu mai încerce să mai facă presiuni la organele de cercetare că, Doamne ferește, poate într-o zi cineva cedează la presiunile lui sau poate se lasă mituit și va trebui să îmi fac singur dreptate.

Mulțumesc pe aceasta cale polițiștilor nemțeni care au avut un comportament impecabil. Deși nu-i cunosc, mulțumesc și politiștilor din Bacău, Bârlad, Zărnești, Brașov, Beiuș, Bistrița, Tg. Mureș, Săcele, Miercurea Ciuc, Suceava, București și Constanța care au fost corecți. De asemenea, mulțumesc și procurorilor sau judecătorilor în fața cărora m-a trimis cu rea-voință  Consiliul Județean Neamț și unde am avut parte de o judecată corectă și, nu în ultimul rând, mulțumesc funcționarilor de la diverse instituții care au refuzat să efectueze controale cu exces de zel cum li se recomandase.
Consider că domnul Culiță Tărâță ar trebui să înțeleagă că sunt genul de om care preferă să moară în picioare acum decât să stea o viață în genunchi și nimeni nu poate să se ascundă de adevăr chiar dacă colaborează cu serviciile și are prieteni sus-puși în conducerea statului.
Asta este partea nevăzută a vieții mele. Cu asta mă lupt pentru că scriu anumite lucruri. Acesta este prețul plătit de cei care au curajul să se opună unui comunist ca domnul Culiță Tărâță.
Nu închei înainte de a-mi cere scuze public față de toți copiii, sportivii și persoanele nevinovate care au fost anchetate în acest dosar pornit la comanda lui Culiță Tărâță în numele Consiliului Județean Neamț. Ținta am fost doar eu și recunosc că nu mi-am imaginat niciodată că cineva ar putea să fie atât de diabolic încât să lovească în oameni nevinovați din toată țara în încercarea de a-mi face mie rau.
Promit că atâta timp cât domnul Culiță Tărâță va fi președinte al C.J.N. să nu mă mai angrenez în nicio activitate în urma careia acest comunist să poată face reclamații care să ducă la anchetarea unor copii nevinovați .

Iosub Robert

P.S.: Este rușinos cum marii oameni ai județului Neamț stau și privesc cu frică la modul în care domnul Culiță Tărâță se folosește de Consiliul Județean Neamț pentru a pune presiuni pe presa ce face dezvăluiri incomode, în timp ce tot de la același Consiliu Județean pleacă miliarde de lei către presa aservită.
Această ultimă acțiune în care a fost angrenată Poliția din 12 localități este o rușine pentru Consiliul Județean Neamț si pentru toți consilierii județeni aleși de nemțeni. Față de mine nu, dar față de Politia Română care a cheltuit mari resurse umane și financiare și față de tinerii sportivi anchetați, Consiliul Județean Neamț ar trebui să își ceară scuze în mod public.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Mos Craciun spune

  Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!

 2. vasile spune

  Cati copii au fost hartuiti si anchetati de pomana?
  Sa le fie rusine lui Tarata si Danei Soroceanu ca se ocupa cu astfel de mizerii!

 3. feraru marcel spune

  Nu le mai ramane decat sa va ceara demisia de onoare. D-le Iosub, fiti mandru. Nu sunteti singurul pe care-l balacaresc unii sau altii.

 4. Mihnea spune

  Oamenii astia sunt bolnavi de ura. Exact, sumele cheltuite pentru cercetari sunt de cateva ori mai mari decat premiile in sine. Dar mai e o problema, exista riscul ca sportivii sa nu se mai prezinte la competitii pentru a-si proba maiestria pentru ca, ulterior, vor trebui sa dea cu subsemnatul despre premiile pe care le-ar primi. Chiar asa, in ce tara traim? Ce fac toti cei platiti din bani publici care pasesc precum elefantii de cand ocupa functii/demnitati publice? Poate le este frica, poate sunt santajati… Sa lase locul celor care stiu si pot face ceva pentru cetateni. Domnilor, treziti-va! Astazi e dl. Iosub in „vizor”, maine s-ar putea sa fiti d-voastra? Cat mai puteti tolera astfel de practici mizerabile??????? Apropo, nu le puteti intoarce serviciul printr-un…denunt calomnios?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate