Râul de nămol, sau cum se numea înainte drumul ce duce la Gospodine

6

drum-cozla

Drumul de pe Cozla ce duce de la Colibe la restaurantul Cercul Gospodinelor a devenit impracticabil. De fiecare dată când se topește zăpada sau când plouă, drumul se transformă într-un râu de nămol pe care nu poți să-l parcurgi cu piciorul și nici măcar cu o mașină dacă nu posedă anvelope pregătite pentru așa ceva.
Desigur că drumul ar fi trebuit reparat de cei care l-au stricat, dar la noi la Piatra Neamț nu e nimeni vinovat de nimic.
Un drum care a rezistat de când ne știm a fost distrus în câteva luni, dar din păcate încă nu s-a născut omul sau instituția care să aibă curajul să pună vinovații la plată.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. popa gheorghe adrian spune

  Ca bine zici…cacati de caini…langa mine e un cabinet veterinar si e o mizerie crasa…se sesizeaza cineva? NU! CUM DRAK? Institutiile statului sunt platite sa mearga la curve si la sprituri…cine plateste? PULIMEA!!! CUM SPUNEA „RAPOSATUL” GIGI

 2. mickey999 spune

  Ideea celor care au realizat drumul e cu bataie lunga.
  Poporul ca de obicei vorbeste aiurea.
  Este vorba despre noul sport inventat la Piatra Neamt: GLOD-BOARDING.
  Noroc cu Fanel ca s-a gindit la asa ceva si mai mult chiar a facut cerere la consiliul olimpic pentru ca acest sport sa fie omologat asa cum trebuie.
  Vai de capul vostru. Ati avut un om trup si suflet dedicat sportului si mereu l-ati hulit fara rost. 🙂

 3. xx spune

  Nu am priceput niciodata de ce la punctul „observator” sa facut acea incapere in subsol si ce a avut in cap proiectantul sau cine a hotarit ca in padure sa puna grilaj da inox(in conditiile cind in oras se fura orice bucatica de fier neasigurat) si sticla securizata,iar acoperisul de toata jena

 4. xx spune

  Daca ai fi corect ai spune ca anul trecut sa inceput repararea lui,de la zoo la colibe asfalt iar de la colibe in sus cu pietre cubice pina la prima curba,sa lucrat pina a dat zapada,probabil vor reincepe cum se face timp bun,au adus si o parte din pietrele cubice care „disparuse”

 5. Lolita spune

  Asta asa cum bati saua sa priceapa iapa. Adicatelea basculantele au voie ca sint pentru perla Invest dar bicicletele numai prin padure nu pe drum ca-l strica. Hai sa ridem pina ne apucam de plins la gramada.

 6. Andrei spune

  Interesant, îmi montez aripile la bicicletă şi mă duc pe drum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate