Rătăciți noaptea, pe Pietricica. Misiune de căutare

1

În această seară, ISU Neamț intervine într-o misiune de căutare a două persoane rătăcite, în municipiul Piatra-Neamț. Acestea s-ar fi pierdut în pădurea de pe Pietricica, orientativ în zona Peco pe strada Orhei.

ACTUALIZARE:

„Ca urmare a unui apel la 112 de la ora 21:11, două echipaje de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenție și un autoturism de serviciu au intervenit pentru căutarea a două persoane rătăcite în pădure pe muntele Pietricica, în municipiul Piatra Neamt. Pompierii au găsit cele două persoane rătăcite (o fată de 16 ani și un băiat de 18 ani) și le-au ajutat să coboare din pădure. Cele două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.”, a transmis ISU Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. dudu spune

    asta e rezultatul statului in fata calculatorului, telefonului, pierderea timpului pe facebook si alrte prostii de acest gen, sa nu fii in stare sa te orientezi in mijlocului naturii iar in acest caz e similar cu mijlocul orasului, iesiti afara la aer copii , faceti si alteceva decat telefon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate