Raport de inceput de campanie – www.ziarpiatraneamt.ro catre cititori

2

Ziarpiatraneamt.ro aduce la cunostinta cititorilor urmatoarele :
1. Noi suntem singurul ziar din judetul Neamt care a refuzat propunerile de contracte in vederea afisarii de reclame electorale. Am considerat ca nu este corect fata de cititorii nostri sa facem contracte cu partidele politice si, de ce sa nu fim sinceri, un astfel de contract ar fi limitat mult posibilitatea noastra de exprimare, deoarece povestile cu deontologia profesionala au o limita si nu prea poti sa publici articole negative la adresa celui care iti da bani. In acest sens, am refuzat sa luam bani de la trei partide politice si doi independenti.


2. Tot pentru aceasta campanie am fost contactati in vederea publicarii unor subiecte de can-can din viata personala a lui: Gheorghe Stefan, Vasile Pruteanu, Marius Rogin, Dorin Ursarescu, Aurelia Simionica, Mihai Farcasanu, Daniel Vinca, Daniela Sorceanu, Ioan Popescu, Paul Tablan si multi altii. Una dintre regulile noastre este sa nu intram in vietile personale ale oamenilor indiferent cine sunt acestia si cat de antipatici sau simpatici ne sunt noua si, ca sa fim sinceri, ni se pare o mare grosolanie sa porti o lupta mediatica in acest mod. Conculzia este ca am refuzat implicarea in dezvaluiri spectaculoase din vietile personale ale unor oameni cu imagine publica din Piatra Neamt, chiar daca acest gen de articole ar fi adus un plus de cititori sau bani.
3. Multumim colegilor din presa care din prea mult profesionalism cand merg sa cerseasca cate doi lei pe la diverse personalitati politice in lipsa de argumente se tot compara cu publicatia noastra si recomanda sa nu se contracteze nimic cu noi. Probabil acesti jurnalisti mai au si sarcini de partid in privinta denigrarii publicatiei noastre, dar speram  sa inteleaga si ei o data pentru totdeauna ca nu facem contracte politice care sa ne limiteze credibilitatea, deci nu luam painea de la gura slugilor deontoloage. Asadar munca lor este in zadar, iar penibilitatea maxima si, in loc sa ne denigreze, obtin un efect de victimizare si plasare a noastra in zona publicatiilor incomode, ceea ce ne creste cota de piata.
4. In timpul campaniei electorale ziarpiatraneamt.ro va publica gratuit toate materialele de promovare electorala indiferent de apartenenta politica cu singura conditie ca acestea sa fie materiale pozitive si constructive in care candidatii sa explice ce vor face ei bun pentru orasul si judetul nostru. Nu se accepta materiale denigratoare la adresa adversarilor politici.
Succces tuturor candidatilor inscrisi in cursa electorala pentru alegerile locale!

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. janel iosub spune

    In opinia mea ziarpiatraneamt a ales cea mai buna varianta! In fond este o competitie, iar cel(cei)mai bun sa castige! Oricum ai incerca sa procedezi nu poti sa impaci pe toata lumea, asa ca impartialitatea este bine venita. Succes tuturor candidatilor si formatiunilor politice angrenate in aceasta campanie electorala.

  2. taranu spune

    daca te bagi in troaca te mananca porcii,si nu te mai poti numi in veci ziar.ve-i lua statura lui Boc,numai buna sa pupi in fund.si asa vei ramane

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate