Raliul Piatra Neamt

0

Mare zarva mare Duminica, 4 Iulie 2010. In sfarsit s-a desfasurat raliul Piatra Neamt dupa o amanare de cateva saptamani, datorita situatiei meteo, care nu a permis desfasurarea in conditii optime a acestei manifestatii.
Concursul a inceput in jurul orei 11, care a avut o deschidere putin mai neobisnuita, organizata de micii piloti de karting de la Palatul Copiilor – Piatra Neamt. La ora 12 s-a dat primul start in prima proba a raliului, cea de reagularitate, dupa cum au numito organizatorii. Concurentii au avut de urmat un traseu, bine pus la punct, prin oras: Teatrul Tineretului – Gara – Bd. 9 Mai – Brădet – Făgetului – Pod – Petru Rareş – Arhivele Statului – Consiliul Judeţean – Teatrul Tineretului.
A doua proba a fost cea de indemanare, in care pilotii inscrisi au trebuit sa isi arate valorile de pilot, pe un traseu anevoios pentru unii, distractiv pentru altii. In urma acestei probe, dar si cu ajutorul celei dintai au iesit cele mai bune „valori”. Castigatorul primului loc a fost Rosca Alin cu un timp de 1:08 minute la cea de a doua proba, Gherasim Iulian cu 1:28 minute a obtinut locul 2 in clasament, iar Balaiasa Gabriel a incheiat podiumul, obtinand locul 3 cu un timp de 1:36 minute.
Spectatorii au ramas placut surprinsi si de show-ul si atmosfera „incendiara” creata de unii piloti care au incercat, si chiar au reusit sa parcurga traseul de indemanare in drift, sau mai pe intelesul tuturor in derapaj controlat.
Nici organizatorii nu s-au lasat mai prejos si se astapta ca la urmatorul Raliu al orasului de la poalele Petricicai sa participe mai multi „piloti”, ce doresc sa isi arate indemnarile, pe un traseu organizat sibine pus la punct.

Justin – www.justin-studio.com

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate