Raliul COVID pe străzile din Piatra-Neamț

7

Speriați de eventualele amenzi pe care le pot lua în urma unei decizii absolut inutile a guvernului PNL, unii șoferii pietreni devin participanți la raliu începând cu ora 22:45.

Conform deciziei celor care se joacă de-a gestionarea pandemiei, după ora 23:00 omenirea trebuie să stea în casă pentru că atunci se trezesc probabil covizii și umblă dezlegați pe străzi, se organizează în haite și vânează trecătorii.

Așadar, cu un sfert de oră înainte de a se termina timpul în care avem voie pe afară, mulți dintre cei care se află deja în trafic calcă accelerația mai mult ca de obicei. Orașul devine un fel de pistă de raliu, iar la fără cinci minute deja zici că se toarnă ceva scene pentru Fast & Furious la Piatra-Neamț.

Cum își mai bat joc de poporul acesta băieții care gestionează pandemia nu a mai făcut-o nimeni în istoria României.

Iosub Robert

dolinex
7 Comentarii
 1. Leo Taxil spune

  Interzicerea circulației de noapte este aplicată în multe țări, nu este invenția PNL. Opinie greșită. (P.S.: Nu agreez deloc acest partid urmaș al PDL, dar iubesc adevărul).

 2. Gabriela spune

  Vezi si restricțiile care s-au aplicat in restul Europei si nu mai împroșca cu noroi acest guvern care a reusit sa faca cate ceva cu toata pandemia. Guvernul PSD nu a facut nicio investiție, in schimb si-au dat pensii speciale pe care le apăra cu strășnicie. Au lasat spitalele fara medicamente si echipamente. Ne-a prins epidemia fara rezerve, asa ca mai lasa-i din brate pe comuniști.
  Fii, cat de cat, obiectiv, ca asa-i sta bine unui jurnalist. Prezintă faptele asa cum sunt, nu in interesul vreunui partid.

 3. Flori Nastase spune

  Einstein spunea ( citez din lmorie) :
  Un popor care e bun si supus de teama sau in speranta ca va fi rasplatit este un popor de nimic .

 4. Sorin spune

  Nu ai înțeles. Statul în casa a fost impus pentru că se organizau petreceri noaptea. Daca ai declarație și ai un scop anume, nu trebuie sa mergi că la raliu.

 5. Un brad spune

  Noroc ca a făcut PSD drumurile și nu dau în vreo groapă….. Asta asa sa ai un comentariu la articolul asta….

 6. dory spune

  Pe bulevardul Decebal e același situație, în special seara în jurul orei 22 (înainte de restricții, în jurul orei de închide a Shopping City Piatra Neamț)
  Foarte multi merg cu 100/ora sau mult mai mult
  Este foarte periculos sa te afli în trafic

 7. Anna spune

  Cei ce gestionează pandemie sunt prietenii voștri ai ziariștilor, voi îi venerație si ridicați în slăvi pe guvernanți,nu am înțeles de ce vă puneți întrebări.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate