Raftul cu iniţiativă, la Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu”

0

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ a participat împreună cu alte 28 de biblioteci judeţene şi a fost selectată, alături de încă 14 instituţii similare, ca partener în proiectul „Raftul cu iniţiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci”, iniţiat de Asociaţia Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat şi finanţat prin Granturile SEE 2009-2014 în cadrul Fondului ONG în România.
Urmând a se desfăşura până la 30 iunie 2015, proiectul îşi propune specializarea a două pesoane (Mihaela Mereuţă – şef serviciu Serviciul Relaţii cu publicul, Informare Bibliografică şi Comunitară şi Daniela Anechitei – şef Birou împrumut carte pentru adulţi) în managementul programelor de voluntariat şi managementul voluntarilor. De asemenea, alte coordonate ale proiectului vizează dezvoltarea de programe de voluntariat în bibliotecă – prin acordarea de consultanţă, înfiinţarea unui punct de informare cu privire la voluntariat, intitulat Raftul cu iniţiativă, precum şi organizarea de evenimente de promovare a voluntariatului în bibliotecă şi în comunitatea locală.
Aşadar, un nou seviciu al Bibliotecii Judeţene îşi aşteaptă beneficiarii la „Raftul cu iniţiativă”.

punct-info-biblioteca

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate