Rablele pe 4 roți produc zilnic accidente în Neamț

0

Tot felul de rable sunt implicate zilnic în accidente pe raza județului Neamț. Nu vorbim de mașini vechi sau ieftine căci sunt multe astfel de mașini depășite dar bine întreținute. Vorbim de mașini care merg cu cauciucurile foarte uzate, cu probleme la sistemele de frânare sau suspensie.

Multe dintre accidentele pe care le vedem în Neamț par a avea cauză neatenția sau viteza. În realitate șoferii reacționează de multe ori bine dar mașina se duce unde vrea.

Una e să oprești mașina în câțiva metri și alta e să se oprească în zeci de metri. Una e sa tragi de volan brusc și mașina să schimbe direcția și alta e sa tragi brusc de volan și să te trezești pe două roți.

Poate polițiștii care opresc mașinile în trafic pentru diverse motive ar trebui să se uite și la anvelopele autoturismelor. Sunt mulți șoferi inconștienți care merg cu cauciucurile foarte uzate și chiar dacă ar vrea să frâneze în anumite situații… nu prea mai au cu ce.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate