Puntea de la ștrand – Una dintre puținele investiții utile făcute la Piatra-Neamț

2

În sfârșit, Piatra Neamț se poate lăuda cu o realizare demnă de admirat: puntea de la ștrand – primul lucru util și bine făcut, în acest oraș.

Deși inițial lucrarea a fost grav sabotată de incompetenții din primărie, fiind nevoie de mai multe licitații deoarece au pus prețuri aberant de mici, într-un final s-a găsit un constructor capabil să ducă la bun sfârșit acest proiect esențial pentru pietreni.

Constructorul selectat a demonstrat că treaba poate fi făcută bine și relativ repede. Noua punte este mult mai rigidă și stabilă decât cea anterioară, iar rezultatele sunt vizibile pentru toți cei care o folosesc.

Fără această punte, ștrandul era practic condamnat la faliment. Accesul dificil îi descuraja pe vizitatori, iar cei care locuiesc sau lucrează în zonă erau nevoiți să parcurgă distanțe semnificative pentru a ajunge la destinație.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Ardeleanu Petru spune

    Întradevar, punteaa de la strand este o mare realizare.
    Mai trebuie acut ceva pentru marea majoritate a pietrenilo, UN ORAR LOGIC AL AUTOBUZELOR. Adevarat transportul în comun a făcut progrese prin masini noi si stații prea moderne-adică costisitoaare, care nu prea merg uneori. Ar trebui intervenit la:
    – gasirea unui program logic de circulație, nu să staai jumătate de oră în stație si apoi să vină două autobuze deodată – este adevărat de pe traseie diferite da care merg către aceiasi stație (Cimitir Borzogheanu) dacă nu putem realiza aacest lucru cu inteligenta naturală (care cu mult în urmă exista), să realizăm niste programe judicioase de transport în comun cu INTELIGENTA ARTIFICIALA. Multumesc.

  2. Florin spune

    Este intr-adevar o investitie utila.. pretul platit si timpul de executie lasa mult de dorit..uite asa scriem nistr articole si ii ridicam degeaba pe unii in slavi.. cand nu merita.. daca era o lucrare privata era executata in maxim 60 de zile cu banii acestia de la 0!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate