Punctualitatea nu e punctul forte al trupei Guns N’Roses

0

În seara de miercuri, 1 septembrie, trupa rock Guns N’Roses a fost asaltată pe scena din Dublin cu sticle din plastic aruncate din public. Membrii trupei au fost nevoiţi să părăsească scena după ce au cântat doar 20 de minute.
De ce a fost publicul atât de iritat? Se pare că trupa lui Axl’ Rose au întârziat la concert mai bine de o oră. Pe parcursul melodiei „Welcome to the Jungle”, solistul a adresat publicului rugămintea de a nu mai arunca sticle pe scenă, spunând că dacă acest fapt nu încetează, trupa va părăsi scena. Au mai fost aruncate ulterior câteva sticle, motiv pentru care concertul a fost suspendat.
Unul dintre organizatori a afirmat că solistul nu mai poate fi convins să revină pe scenă. După 35 de minute trupa rock a revenit, totusi, pe scenă, însă majoritatea celor din public a plecat. Nu este primul incident de acest gen, trupa fiind recunoscută pentru tendiţa de a întârzia nejustificat la concerte.
Probabil că astfel au conştientizat şi cei de la Guns N’Roses că nu este bine să îi enervezi pe fanii irlandezi, mari amatori de consum de alcool.
Se pare că există şanse ca trupa Guns N’ Roses să concerteze pentru prima dată în România, în luna septembrie. Oare cum îi vor întâmpina fanii români pe aceşti întârziaţi irecuperabili?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate