Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 15 iulie 2019
 • :
 • :

Publiserv a reabilitat tronsonul de drum cu probleme de la intrarea în Piatra-Neamț

Toată lumea știe că în zona de intrare în municipiul Piatra-Neamț dinspre Dumbrava Roșie benzile de circulație de pe partea dreaptă a drumului erau impracticabile de ani de zile.

Săptămâna trecută societatea Publiserv ce aparține Primăriei Piatra-Neamț a reabilitat integral acest tronson de drum, astfel încât circulația se poate efectua fără nicio problemă pe toate benzile.

Întotdeauna erau probleme în această zonă. Acum în sfârșit totul este în regulă și se poate circula în condiții civilizate.
2 comentarii la “Publiserv a reabilitat tronsonul de drum cu probleme de la intrarea în Piatra-Neamț

 1. Cine

  Ce caută publiserv acolo? Cine a făcut drumul, ăla ar fi trebuit sa îl repare! Nu vreau sa arăt cu degetul, însă îmi aduc aminte ca e asa de pe vremea lui pinalti! De ce nu e la pușcărie pentru asta și cineva sa facă, contra cost, reparațiile?

  Raspunde
  1. Heiteru

   Corect!
   Era un drum facut brici pe care l-au spart cu proiectul cu hidrantii si s-au jurat ca il aduc la starea initiala.
   Dar draga CINE nu dispera – qau sosit banii de la guvern. Se va face axialul, Bicaz-coada lacului, P Neamt – Bacau sosea rapida si spitalul judetean in blocuri turn.
   Pana una alta omul care isi respecta aceste grele promisiuni a carat manifestanti cu autobuzele la Iasi.

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *