Psihopați printre noi! Câine spânzurat de un copac în Dumbrava Roșie

3

Update 25/01/2021: „În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept”, a transmis IPJ Neamț.

Am primit o sesizare de la o persoană care a fost martor la scene groaznice de cruzime în comuna Dumbrava Roșie. Un câine de talie mică a fost spânzurat de un copac.

Uciderea animalelor, cu intenție, fără drept este o infracțiune potrivit Legii 205/2004  și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Organele de anchetă vor fi sesizate. Rugăm insistent ca martorii să NU MODIFICE nicio probă până la intrarea cazului în atenția poliției.

Un ONG de protecția animalelor a sesizat IPJ Neamț. Detalii aici – click.

Revenim cu informații.

ATENȚIE! IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Alexa Rita spune

    Și eu locuiesc în sat Cut, Com Dumbrava Roșie și pe data de 30 decembrie 2019,mi-am găsit motănelul de 6luni mort în fața porții și cu zgardita antipurici, furată de la gât. Am fost la politie să depun plângere și d-nul polițist m-a sfătuit „să fac un padoc la pisici”,dacă sunt o iubitoare de animale. Vă rog să găsiți criminalul bietului câine.

  2. Anonim spune

    Merita acelasi tratament. Sa nu scape doar cu amenda, este omor deci la inchisoare!! Azi omori un animal, maine un om…psihopati

  3. Min spune

    Biet suflet fara vina.. Cei care sustin ca nu avem nevoie de politia animalelor sa se uite bine la pozele astea..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate