PSD trebuie să își reconfirme statutul de principala forță politică a României

logo-comuncate-psd

Ionel Arsene, președinte PSD Neamț: PSD trebuie să își reconfirme statutul de principala forță politică a României

„Pentru PSD este oportun un Congres cât mai curând care să genereze un președinte legitimat prin voturile membrilor organizațiilor social-democrate. Este nevoie ca partidul nostru să intre într-o nouă etapă, în care să reușim să rezolvăm problemele pe care le avem acum, folosind totodată rezultatele remarcabile pe care le-am obținut în ultimii ani. Am reușit să lucrăm eficient în slujba cetățenilor și ne-am îndeplinit în mare parte angajamentele pe care ni le-am asumat în fața românilor. Însă, PSD, ca organizație, se află într-un moment de răscruce în care trebuie să găsească cea mai bună soluție de adaptare a profilului partidului la realitățile politice și sociale ale României.

Puterea PSD stă în organizațiile județene, care, fără îndoială, sunt structuri puternice și au nevoie să fie clarificată cât se poate de repede situația de la vârful partidului în ceea ce privește asigurarea conducerii pentru anii următori. Consider că cel mai potrivit pentru această sarcină, prin prisma experienței sale politice și a rezultatelor este actualul președinte interimar Liviu Dragnea. Din punctul meu de vedere, PSD este un partid suficient de consolidat și de bine așezat și dispunem de o resursă umană capabilă să facă față provocărilor care urmează, în așa fel încât să putem merge mai departe cu guvernarea și să susținem Executivul în proiectele foarte importante pentru români, cei care au așteptări ca o guvernare să producă efecte favorabile.

Cred că avem în față o foarte bună ocazie de a ne reconfirma statutul de principala forță politică a României. PSD are nevoie de o viziune pentru anul viitor, de stabilirea unor direcții pe care partidul să le urmeze. PSD are toate motivele să continue guvernarea până la încheierea mandatului, iar în 2016 să ne prezentăm în fața electoratului cu rezultatele acestei guvernări”.

ART. PUB.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate