PSD Neamț își consolidează strategia pentru alegerile din 2024. Daniel Harpa a prezentat interimarii de la Piatra-Neamț și Roman

0

Situația privind organizațiile PSD Roman și Piatra-Neamț s-a tranșat astăzi pașnic în urma votului dat în comitetul politic județean la care au participat primari, parlamentari și președinți de organizații locale.

Președintele PSD Neamț, Daniel Harpa a precizat în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc în această seară la sediul partidului că „Suntem la un moment zero în ceea ce înseamnă organizație județeană PSD Neamț. Prin această decizie și strategie suntem într-o linie dreaptă și într-o linie pe care partidul trebuie să meargă indiferent de supărări. ”.

Principalul rezultat al votului de astăzi s-a tradus prin modificări la organizațiile din Piatra-Neamț și Roman pentru a se încadra în noua strategie a PSD Neamț cu scopul de a câștiga cele 4 rânduri de alegeri din 2024.

Astfel, până la finalizarea unor sondaje comandate de PSD Neamț în septembrie-octombrie 2023, conducerea interimară de la PSD Piatra-Neamț a fost preluată de prim-vicepreședintele organizației județene, Adrian Niță, care este și prefect de Neamț. La organizația de la Roman, interimar este Daniel Harpa, președintele PSD Neamț.

În privința organizației de la Târgu Neamț, interimar este viceprimarul de Târgu Neamț, Vasile Apopei, iar la Roznov conducerea a fost preluată de viceprimarul Neculai Bran.

„Noi nu suntem într-o dușmănie cu nimeni, nu am făcut decât să construiesc prin strategia la nivel de organizație județean.”, a mai precizat Daniel Harpa.

Fostul președinte al organizației PSD Roman, deputatul Oana Bulai va răspunde de Colegiul 4 și rămâne alături de echipa PSD Neamț, fiind responsabilă de zona Roman și de tot ceea ce înseamnă organizare politică pentru alegerile parlamentare și generale.

La Piatra-Neamț, fostul președinte de organizație, Florentina Moise a primit votul echipei județene de a se ocupa de Colegiile 1 și 2, respectiv zona Piatra-Neamț și localitățile Alexandru cel Bun și Dumbrava Roșie. Pe linie politică are de lucru în aceste 2 zone în calitate de membru PSD și vicepreședinte al organizației municipale.

Adrian Niță și Daniel Harpa vor avea misiunea de a reorganiza echipele de la Roman și Piatra-Neamț până la definitivarea sondajelor care vor decide viitorii candidați la primărie, care vor fi și președinți de organizație.

De asemenea, în organizația județeană a PSD s-a decis ca toți parlamentarii PSD să fie prezenți de joi până duminică pe raza UAT-urilor unde au în subordine fiecare colegiu în parte și să discute cu cei din organizațiile locale, cu primarii pentru a afla care sunt problemele primarilor și președinților de organizații. Concluziile întâlnirilor vor fi raportate președintelui PSD Neamț, Daniel Harpa, pentru a se gestiona eficient comunicarea la nivel județean.

Daniel Harpa a reiterat ideea că PSD Neamț este în sprijinul oamenilor și că organizația se ghidează pe principiile libertate, respect și sinceritate. Voturile interne și sondajele care vor fi finalizate în toamna acestui an sunt cele care vor decide candidații la primării și președinții de organizații.

În PSD Neamț nu se fac decapitări, nu a fost niciun membru dat la o parte, nu au fost dizolvate organizațiile. PSD Neamț se reorganizează și aplică o nouă strategie la nivel județean pentru a începe în forță perioada electorală din 2024, este concluzia trasă de Daniel Harpa.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate