PSD-iștii sunt nemulțumiți de faptul că unii sunt mai egali decat alții

4

Recent PSD-ul a facut un fel de ședință in care au fost desființate organizațiile unde s-a scos sub 35% la alegerile Europarlamentare. Excepție de la regulă au facut Romanul si Piatra Neamțul. Dacă la Roman a fost vorba doar de câteva sutimi și asta într-un context cu Elena Udrea pe baricade și un primar ostil, la Piatra Neamț scuzele nu prea își au rostul.PSD4
Faptul ca mai marii PSD-ului nemțean au decis să o țina în brațe pe Aurelia Simionica, contrar propriilor reguli impuse, i-a nemulțumit peste măsură pe unii dintre cei care au muncit din greu pentru rezultatele obținute. Pâna și Bicazul unde e de notorietate faptul ca primarul PSD nu răspunde la comenzile propriului partid, procentul obținut a fost de aproape 39% în comparație cu municipiul Piatra Neamt unde, teoretic PSD-ul are cea mai complexă și puternică organizație.
Poate Ionel Arsene împreună cu cei din conducerea PSD ar trebui să se mai gândească puțin și să respecte măcar regulile pe care ei le impun, ca să nu mai zic că ar trebui să iși respecte în mod special membrii care muncesc și au demonstrat performanțe electorale și care, pe zi ce trece sunt pe bună dreptate, din ce în ce mai rezervați când vine vorba de implicare în activități politice.
Oare o fi nevoie și de aprobarea lui Gheorghe Ștefan pentru schimbarea lui Aurelia Simionică ?

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Mitzura spune

  Faptul că în Piatra 8700 de oameni au votat pentru PSD cred că face diferența cu o comună unde, fiind primar psd-ist, au votat, să zicem 300 de oameni, rezultând deci un MARE procentaj. Așa se face o analiză?

 2. enusel valeriu spune

  Simionica Aurelia ,doamna de la Lisacom ,.Acum ce vrea ,sa o ia de la inceput capusand firmele de stat din Piatra Neamt ,ca doar e noua pe val si nu o cunoaste nimeni.Stim doamna Simionica , cum v-ati descurcat cu cativa ani in urma .Va mergea foarte bine cand aveati contracte cu diferite firme de stat din tara .

 3. Ticu spune

  Si cu blatul din Consiliul local si Consiliul judetean cum ramane?

 4. feraru marcel spune

  lui Aurelia Simionică ???? Aureliei mon cher !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate