PSD este adevăratul vinovat pentru toate abuzurile pe care le fac acum autoritățile liberale

1

După cum vede toată lumea, autoritățile liberale fac ce vor ele. Țin blocată deschiderea spitalului de la Lețcani, au blocat mai bine de jumătate de an aiurea drumul Bicaz – Poiana Largului, mai toți funcționarii publici afiliați PNL au făcut campanie electorală fără nici cea mai mică jenă și câte și mai câte încălcări ale legilor. Totul a ajuns la nivel de debandadă.

Desigur că putem critica abuzurile PNL și o facem zilnic, dar aceste abuzuri sunt efectul. Ca să fim corecți trebuie să vorbim și despre cauză.

Principalii vinovați pentru abuzurile liberalilor de acum sunt fără doar și poate PSD-iștii care, când au fost la guvernare, s-au apucat și au limitat puterile instituțiilor de forță din România pentru ca acestea să nu mai facă abuzuri, dar nu au pus în loc mecanisme eficiente de luptă anticorupție și abuz. După cum se știe, protocoalele cu serviciile au dispărut, interceptările au fost luate și centralizate la un singur serviciu și uite așa DNA s-a transformat din bau-bau în hau-hau.

Crede cineva că își mai permiteau liberalii azi abuzurile pe care le fac dacă existau protocoalele între servicii și parchete sau dacă știau că stă cineva cu interceptările pe capul lor și pot fi luați oricând de mascați? Cu siguranță nu.

După cum la fel de bine știe toată lumea, liberalii au urlat ani de zile că PSD pune justiția cu botul pe labe și o aservește, dar cum au venit la guvernare și au văzut ce ”bine” le e cu o justiție fără putere și cu un DNA fără protocoale și interceptări au lăsat totul fix cum a stricat PSD-ul, fără să dea nici un semn că ar vrea să îndrepte ceva din greșelile fostei guvernări.

Iosub Robert

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Nici vorba, PSD nu a limitat nimic din puterile institutiilor de forta!Dimpotriva, le-a dat si mai multi bani si privilegii!Singurul lucru care ii sperie pe cei de tipul Portocala este Sectia de anchetare a magistratilor, dar si asta va fi desfiintata!Cat despre protocoale , ele functioneaza in continuare, chiar daca nu mai sunt semnate!Abuzurile celor de la putere nu sunt sanctionate din simplul motiv ca ordinul de zi pe unitate este sa nu se atinga de PNL(PDL)!Ati vazut ca singurul anchetat pentru golaniile de la achizitiile de masti este unul numit de PSD, in timp ce ministrul si Arafat nu au nicio treaba!Asa ca, in locul PSD-istilor , m-as gandi serios daca sa accept o functie publica, in afara de situatia in care as fi deja colaborator al organelor…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate