In sfarsit PSD-ul da iama prin bugetari

1

Intr-un mod total neinspirat, PSD-ul tot se scuza pe la colturi incercand sa povesteasca faptul ca ceea ce spune domnul Culita Tarata nu este adevarat si ca nu sunt ei vinovati de cei peste 70 de bugetari care vor fi dati afara de prin structurile CJN . In realitate, cam asa e. Ca e vorba de niste posturi vacante care se desfiinteaza si nu ar fi 70 ci mult mai putin, dar la toata aceasta disputa PSD-ul prost inspirat nu vrea sa isi asume reducerea numarului de bugetari .
Foarte pe scurt sa nu plictisim, in partea din dreapta aveti un sondaj de opinie legat de reducerea numarului de bugetari unde va rugam sa va exprimati opinia iar PSD-ul sa mai iasa in strada sa vada ca nemtenii sunt satui de platit bugetari care sa-i umileasca pentru fiecare hartie , sunt satui sa intre in institutii unde e ca in Jurassic Parc plin de dinozauri cu studii expirate facute imediat dupa iesirea din era glaciara, ca se pot pensiona in timp ce tinerii cu doua facultati vand la standuri si in general sunt satui de institutii unde nepotismele au ajuns la gradul in care bugetarul nu mai poate avea o amanta deoarece risca sa fie acuzat de incest .
Cat despre organigrama cu care nu e de acord PSD-ul, noi nu ne pricepem la legi, dar e clara definitia de organigrama : Redare schematică (grafică) în toate detaliile a organizării, a subordonării și a legăturilor dintre compartimente din cadrul unei întreprinderi sau al unei instituții.
Restul e gargara ieftina si va lasam sa urmariti cum se cearta alesii rupti de realitatile din teren .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. tony spune

    Cu privire la organigrama, după cum ii spune şi numele, reflecta strict organizarea unei instituţii şi subordonarea ierarhica. Nici vorba sa stabilească sarcini, atribuţii, responsabilităţi sau alte asemenea.
    In ceea ce priveste disponibilizarea a 70 de angajati ai CJ, cine a lansat aceast zvon l-a facut fie din rea credinţă, fie din prostie, fie din necunoaştarea sau interpreterea gresita a legii (in speta OUG nr. 77/2013). Potrivit acesteia, doar la unele ministere si prefecturi se reduc posturile ocupate cu 4%. La autorităţile locale – primarii, CJ – se desfiinţează doar posturile vacante. Si chiar si aici nu se desfinteaza toate, sunt niste exceptii – raman posturile vacante unice, precum si cele rezultate din aplicarea unei formule de calcul, prevazuta in ordonanta (a se vedea pe siteul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici precizarile privind aplicarea OUG 7)
    Dar ce sa faci, daca intaiul jurist al judetului interpreteaza gresit legea… (intentionat sau … la cealalta varianta nu ma gandesc, pentru ca in aceasta functie nu putea ajunge decât cineva bine pregatit profesional, nu ?!)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate