Protestele din Piatra Neamt se cam evapora

3

Deodata in mod miraculos suporterii care strigau barbateste contra lui Stefan nu  au mai fost vazuti la manifestatii .
Deodata revolutionarii au schimbat traseul si nu mai trec prin fata sediului partidului de la putere ci pe partea cealalta a drumului .
Deodata se face liniste .Azi erau doar cativa oameni .
De ce ?
Oare frigul sa fi invins foamea sau foamea a fost potolita in alt mod ?

Satocrac Vasile

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. broasca lui Ciomu spune

  Ca unul dintre cei care oricum iti va merge bine, indiferent de ce se va intampla, iti pui prea multe intrebari, domnul ziarist apolitic. Eu am iesit si am strigat cateva zile, insa nu m-a invins nici frigul si nici alte vitregii, ci resemnarea. Consider ca jigniti protestatarii pentru faptul ca pe unii dintre ei nu i-a scos foamea in strada, ci faptul ca sunt privati de demnitate si de libertate. Foamea cea mai mare o au cei care ne conduc si despre ei trebuie sa scriti, domnule judecator. Mai lasati oamnii simpli si fara demnitate in pace.

  ADMIN : Eu am fost in fiecare zi la aceste proteste si pe mine ma scos in strada tot foamea , ce e drept nu foamea mea ci a milioane de romani care traiesc in tara cu politicieni bogati si oameni saraci .
  Respect ce fac acesti oameni care ies in strada dar e dreptul meu sa imi pun intrebari .

 2. martin stricland spune

  eh, fuse-o dixtractze s-o hauleala de-o sara dup-un redbull c-oleaca de vodca, dar tot asa, poti si gresi cu astfel de ‘rautacisme’, insa cert e ca funia nu strange parul suficient de tare..

  ca e loc, mai incape-o flegma din partea dregatorului, ceva maruntis in plus la una bucata paine si la kilu de lapte, ‘petrolistii’, numa cand auzi apelativu te sufoci de greata, baga si ei acolo la litra de gaz, mahoarcele’s mai proaste ca pe vremea lu ceasca, da, mai incape-un plus acolo de v’o cativa bani, ca, deh, ‘mi da si mie manajeru, asa, compensatoriu, s-a gandit el intr-o noapte si l-o palit grija de amploaiati, bah, sa le dau, ca are si astia banci, are puradei, are probleme..

  lasa, bah, ca-ncape, v’ajutati intre voi, te duci la bors la mama, ‘ti mai da din pensie de tabacioace & bere, dormiti mai multi in pat, ca roman’lor le place sa fie jenerosi..

  ete, ci frumos se-ncoloneaza masinili pi bulevard, fara numar.. e pa crestere economia, duduie mai domol, da, duduie, noi am scapat, sa vezi ce belele o s’aiba aia cu ioro..

  daca era groasa, era tot orasu & toata tara’n strada..

  da’ sa zicem ca-i pe motiv de viscol & jer, pauza de publicitate, va rog

 3. mitik spune

  Am fost si eu intr-o seara, sa vad protestul din orasul meu….si retragandu-ma spre casa, am vazut o persoana care filma la protest ca are acelas drum cu mine………cand o depaseam (privea la vitrine,sau avea treba la un bancomat), cand ma depasea……. Ca pe vremea impuscatului…cand dupa ce m-au urmarit un timp, am fost interogata cu proces verbal….etc. Sunt aceleasi structuri cu aceleasi proceduri, acum pentru ca e democratie (pt ei) mai periculosi. Nu spun asta gratuit:am fost curtata de XXX sa ma-nsciu in partid prin 2004,avertizata prin 2008 subtil,ca-mi pot pierde slujba (painea cea de toate zilele)…ceia ce mi s-a intimplat in 2009. P.C.R.-ul nu m-a lasat fara serviciu pt ca nu m-am irolat , chiar daca ma terorizau intr-un fel (nu fizic). Ei sunt cei cu bani care stiu sa-i faca si au puteri diabolice!!! Dumnezeul lor e banul!!!!!si puterea!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate