Protestele au continuat si astazi in Piatra Neamt

2

Protestele au continuat si astazi in Piatra Neamt .

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. dihorul spune

  De acord pentru drepturile oamenilor care muncesc, dar cam multi excroci cu certificat de revolutionar profitor care au facut revolutie la televizor in folosul securistilor. Astia nu au pancarte, ei numai instiga si agita.

 2. cetatean_revoltat_apolitic spune

  UNITATE si SOLIDARITATE si pe acest site

  Toti cei care doresc ca , Romania sa scape de pericolul National a actualei Coaliti Interlope Politice sa completeze urmatoarea : CERERE
  Catre
  Serviciul Roman de Informatie

  Subsemnatul …………….., domiciliat in localitatea …………., judetul …………., str. …………, nr. ………, etajul ………., apart. …….,posesor al C.I. seria …..nr………C.N.P. ………., in calitate de cetatean al Romaniei , pe dispozitiile art. 1 din legea nr. 51 /1991 “Prin siguranta nationala a Romaniei se intelege starea de legalitate, de echilibru si de stabilitate sociala, economica si politica necesara existentei si dezvoltarii statului national roman, ca stat suveran, unitar, independent si indivizibil, mentinerii ordinii de drept, precum si climatului de exercitare neingradita a drepturilor, libertatilor si indatoririlor fundamentale ale cetatenilor, potrivit principiilor si normelor democratice statornicite prin Constitutie “ + toate completarile ulterioare , prin prezenta inteleg sa fac urmatoarea :

  cerere

  Catre institutia dumneavoastra prin care va solicit sa luati toate masurile legale in urmatorele probleme de siguranta nationala .

  Conform statutului si atributinunilor ce va revin , pentru SIGURANTA NATIONALA a Poporului Roman – solicit luarea masurilor legale ca toti cei cu functii in institutiile statului sa fie supravegheati pentru a NU parasi tara pana cand institutiile Statului in DREPT va aplica legea si va recupera prejudiciul ( atat direct cat si indirect ) adus Statului Roman pe perioada cat au detinut functia respectiva.

  In special INTERLOPUL SORIN BLEJNAR.

  Solict sa dispuneti Arestarea cetateanului TRAIAN BASESCU – deoarece a devenit cel mai mare pericol national.

  Tot pe aceasta cale rugam redactia ziare.com sa ne sprijine intr-un demers legal la cererea cititorilor cu un articol catre Servicul Roman de Informatie .

  Este o masura cat se poate de democratica.

  Mentionez ca eu personal am trimis cu toate datele mele personale o astfel de cerere S.R.I. prin e-mail .Sfatuiesc toti cei care doresc sa procedeze la fel.

  Asteptam victoria iar REKINII sa fie la Puscarie unde le este locul pentru GENOCID sI Subminarea Economiei Nationale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate