Proteste, proteste, domnilor de la AUR, dar cu drapelul României ce ați avut?

1

De câteva zile au început protestele în țară și la Piatra-Neamț. Majoritatea supărărilor oamenilor sunt întemeiate și rezonăm la ele. Am văzut și discursul celor de la AUR care este unul corect pe fond și dinamizează noțiunea de protest care este baza democrației. Așadar, în principiu, considerăm că demersul AUR este unul legitim, democratic și necesar. Mai mult de atât, facem parte din segmentul de presă care a promovat inițiativele AUR de pe vremea când 99% din presă nu se uita la ei.

Singura chestiune cu care nu ne putem împăca este mâzgălirea drapelului României. Ceea ce fac cei de la AUR, punând sigla lor politică pe drapelul țării, nu este doar ceva ilegal, ci și ceva foarte periculos. Dacă cei de la AUR nu vor fi sancționați și obligați să nu își mai pună sigla politică pe drapelul României, în timp vom vedea drapele tricolore cu siglele de la PSD, PNL, USR etc. și nu cred că vrea cineva să ajungem acolo.

Domnilor de la AUR, renunțați la drapelele cu sigla AUR. Drapelul este un simbol al patriotismului și trebuie să rămână un simbol curat și nepolitizat. Respectați drapelul României.

Pentru a nu vedea peste un timp drapele tricolor cu PSD și trandafiri, cu PNL și săgeți, cu USR și Harry Potter, rugăm instituțiile statului cu atribuții în apărarea simbolului național, Drapelul României, să ia măsuri pentru a opri din fașă moda asta de a se pune sigle de partide pe drapelul național.

Iosub Robert

1 Comentariu
  1. Marius spune

    Crezi ca o doare pe vreo „autoritate” undeva de treaba asta. Sau că ar sti „autoritatea” cum trebuie sa arate de fapt drapelul. „autoritățile” sunt formate din români de aici de la chetricica si dau pe afara de competenți ce sunt, doar se știe ca toate posturile publice sunt ocupate prin concursuri riguroase si nealterate, nu-i asa?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate