Proteste în Piatra-Neamț împotriva restricțiilor (LIVE TEXT și VIDEO)

4

În București, Arad, Constanța, Pitești, Timișoara, Galați, Piatra-Neamț, dar și în alte orașe din țară, oamenii au ieșit în noaptea dinspre 28 spre 29 martie pe stradă, chiar dacă circulația e interzisă după ora 22.00 sau 20.00 în unele localități, în semn de protest față de restricțiile impuse de autorități pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Se pare că răbdarea oamenilor începe să dispară. S-a scandat „Libertate!”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”, „Demisia” etc.

CITEȘTE Proteste în toiul nopții, în mai multe orașe din țară, împotriva restricțiilor (VIDEO)

În Piatra-Neamț, astăzi, 29 martie, oamenii s-au adunat din nou în centru pentru a protesta începând cu ora 17.00. Un alt protest a fost anunțat începând cu ora 22.00. Forțele de ordine sunt prezente în stradă alături de manifestanți.

Ora 17.10

O mână de oameni scandează împotriva restricțiilor impuse de actuala guvernare. Pentru moment, se pare că protestatarii respectă totuși măsurile de protecție impuse.

Ora 18.30

Dacă la ora 17.10 erau doar câteva persoane, iată că o oră mai târziu nemțenii încep să se adune, vizibil sătui de restricțiile care le pun viața în stand-by de un an. „Copiii noștri nu-s cobaii voștri” se aude scandând la unison. 

Ora 21.00

 Se încing spiritele – În Piatra-Neamț, oamenii sunt încă în stradă și strigă „Libertate!”.

Ora 21.30

Oamenii nu par să se retragă, deși se apropie ora 22.00 când circulația este interzisă. Se scandează ”Nu plecăm acasă!”, „Jos Guvernul!”.

Ora 21.40

Protestatarii au plecat în marș prin municipiu, cu plecarea din fața Teatrului Tineretului.

Ora 23.10

Protestatarii scandează împotriva restricțiilor în cartierul Dărmănești, zona Orion.

Știre în curs de actualizare

4 Comentarii
 1. Marius spune

  @Un Simplu Om Spune, cine te opreste sa iti schimbi domeniul? Daca vrei poti, oricum cu digitalizarea vor disparea muuuulte joburi, ce faceti atunci? Tot Soros si Gates sunt de vina?

 2. Min spune

  Inteleg ca oamenii s-au saturat,dar tind sa cred ca niciunul din oamenii care au iesit in multumi fara masca nu a vazut de aproape ce poate face boala asta cu persoanele la care tii sau chiar tie. Si cand spitalele si medicii vor ceda,nu stiu cine o sa aiba grija de cei care nu cred in aceasta boala.

 3. Vasile spune

  Totuși daca mori ,,demn” cine v a întreține familia?

 4. Un simplu om spune

  E o bataie de joc, cum poti trai cu 9 milioane la luna in somaj tehnic?? In situatia in care se platesc rate, facturi etc.. Cine dintre voi cei care hotarati soarta noastra traiti cu banii acestia?? Voi chiar nu ganditi?? Prefer sa mor de covid de cat fara demnitate si sa ajung sa nu pot sa imi intretin familia..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate