Protest violent a unui detinut condamnat pentru furt la Judecatoria sectorului 4

0

catuseAcesta este cunoscut pentru forme extreme de protest si a amenintat ca se omoara daca nu i se face dreptate. Detinutul sustine ca este discriminat din cauza orientarii sale sexuale si cere sa fie eliberat.

Ibram Manet a fost condamnat pentru furt, iar miercuri avea termen intr-un dosar in care a contestat o decizie de sanctionare a lui dispusa de judecatorul delegat.

In sala de judecata, detinutul a spart fereastra aflata langa boxa acuzatilor si a luat doua cioburi, amenintand ca isi taie gatul daca nu i se face dreptate. Acesta s-a taiat la mana in momentul actiunii.

Sala de judecata a fost evacuata dupa ce detinutul a sarit din boxa acuzatilor si s-a urcat pe un grilaj din sala de judecata, fiind pazit de jandarmi si de agentii de la Penitenciarul Giurgiu care l-au adus la instanta.

 Ibram Manet sustine ca este discriminat din cauza ca este homosexual si vrea consilierea unui ONG, fapt pentru care doua reprezentante ale Asociatiei Accept au venit la Judecatoria Sectorului 4 pentru a vorbi cu el.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate