Protest pentru susținerea siglei ,,Steaua Bucureşti”, sâmbătă, 25 februarie, în zona parcării stadionului municipal

0

protest

Sâmbătă, 25 februarie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ va asigura măsurile de ordine la o manifestaţie publică de pe raza municipiului Piatra Neamţ, activitate declarată în prealabil şi discutată în cadrul comisiei de avizare a adunărilor publice. Manifestaţia publică are ca scop susţinerea siglei ,,Steaua Bucureşti”,  iar locul de desfășurare aprobat este în zona parcării stadionului municipal. Astfel, sâmbătă în intervalul orar 11.00-14.00, jandarmii vor acţiona în cooperare lucrătorii de poliţie şi cu cei ai ISU Neamţ în vedere asigurării unui climat adecvat de ordine şi siguranţă publică pentru cetăţenii prezenţi în spaţiul public.

În vederea desfăşurării în condiţii paşnice şi civilizate a acestei adunări publice şi pentru preîntâmpinarea producerii oricărui tip de incident, Jandarmeria Neamţ le reaminteşte cetăţenilor o parte din obligaţii legale ce le revin odată cu participarea la astfel de activităţi:

  • să respecte legislaţia, ordinea publică şi cererile legitime ale organizatorilor;
  • să se abţină de la acţiuni care pot împiedica desfăşurarea întrunirii şi de la incitarea la astfel de acţiuni;
  • în timpul întrunirii să nu deţină arme, obiecte explozive, substanţe interzise sau alte obiecte ce pot pune în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor;
  • să nu participe la adunări publice în stare de ebrietate, să nu consume şi să nu distribuie băuturi alcoolice;
  • este interzis ca persoane sau grupuri de persoane care nu au legatură cu adunarile publice organizate să se infiltreze în rândul demonstranţilor, cu scopul de a tulbura normala desfăşurare a acestora.

,,Ordinea nu este o presiune impusă societății din exterior, ci un echilibru realizat în interior.” – Jose Ortega Gasset.

Compartiment informare şi relaţii publice

                               

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate