Protest împotriva corupției din Parlament

5

Duminică, 19 iunie, între orele 16:00 – 18:00 a avut loc un protest împotriva corupției și mizeriei din Parlamentul României. Pietrenii nemulțumiți de clasa politică au putut participa la protest în fața turnului lui Ștefan cel Mare pe platoul de la Curtea Domnească.

protest (1)

protest (2)

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. terente revine! spune

  niste copii care habar nu au despre ce este vorba.intai sa se organizeze si apoi sa iasa in public.m-am cam lamurit cu protestele de la p.neamt.nu merita sa te implici in copilarii.sa-i lasam pe tinerii frumosi sa viseze mai departe.

 2. Violla Pascu spune

  Putini sunt impotriva restul populatiei sunt deacord cu corupti din Parlament !! Asta e ,ne meritam soarta

 3. cititor40 spune

  Prea putini, prea mici,prea saraci, pt.un razboi atat de mare!Nu mai este nimeni care sa faca ‘scandal”pentru hotiile care se desfasoara ,in continuare, in aceasta tara.Mai iese pe posturi si nesimtita de „luluta „sa ne invete justitie!Unde sunt banii din recuperari,din confiscari extinse?Mergi frumos la „bulau”,vreo doi ani,din care se scad un an si noua luni ,cat ai stat in arest la domiciliu,ramai cu 4-5 milioane de $,trai nineaca apoi.LEGEA IN ROMANIA?UN MARE RAHAT !
  SINGURUL JUDECATOR CU COLOANA D-NA BALTAG,SA-I DEA DUMNEZEU SANATATE!

 4. FLORIN spune

  Defrisari ilegale,corupti in parlament…nu conteaza…este un inceput..chiar daca au fost citiva….ce sa-i faci…pupatorii de ciolane cu credinta falsa,indolenti si nepasatori fata de viitorul lor probabil mincau seminte si aruncau gunoaie prin oras in timp ce ascultau manele la maxim.

  Asta e profilul a 75% din locuitorii acestui oras distrus de hotii colosale.

  Deoacamdata nu avem o masa critica pozitiva care sa schimbe ceva.

  Orasul Piatra Neamt a ajuns o fundatura datorita unei populatii analfabete care voteaza de 26 de ani hoti si corupti.

 5. Bacosca Antoanela Iustina spune

  A fost un protest autorizat impotriva defrisarilor ilegale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate