Protest al fotbaliștilor de la Bradu Borca, pe Stadionul Ceahlăul din Piatra-Neamț

4

Cu salariile neplătite, jucătorii echipei de fotbal Bradu Borca, echipă de liga 3, au protestat azi la meciul pe care îl aveau cu echipa Ceahlăul Piatra-Neamț. Motivul, neplata salariilor de la începutul acestui an.

Am venit cu bani din buzunarele proprii. Finanțare de la Consiliul Județean Neamț de 5 miliarde unde e? Nu știm unde s-au cheltuit banii, iar primăria comunei Borca în bugetul pe anul 2020 a alocat echipei 1 miliard jumătate, bani pe care nici până azi nu i-a băgat în contul echipei, spunând că banii aia, cu toate că erau obligați să ni-i dea, trebuia sa-i cerem noi. Acum există doar varianta să-i dea președintele nostru al echipei în judecată pe cei de la primăria Borca.” a declarat unul dintre jucătorii echipei din comuna Borca județul Neamț.

Nu știm cum a ajuns primăria de la Borca să se facă de râs intrând în conflict cu sportivii comunei, dar e păcat. Comuna Burca era o localitate cu care mulți nemțeni se mândreau. Peisaje, turism, afacerile mergeau din plin, ba chiar Borca a fost prima localitate din România care a avut rețea de fibră optică îngropată. Era o mândrie Borca și acum fug localnicii pe unde apucă să muncească prin lume, afacerile abia merg, turismul e la pământ, sportul în conflict cu primăria și așa mai departe.

Bravo jucătorilor de la Borca pentru că au avut curajul să spună ceva. Mulți oameni din Borca au renunțat demult să mai ”strige” către ”incompetenții din primăria Borca”.

4 Comentarii
 1. Baba spune

  In vreme de pandemie, cand micile afaceri din zona Borca (pensiuni) isi dau afara oamenii, astia vor salarii? Nu consider ca trebuie sa dam miliarde de lei pe fotbal. Eu pot trai in zona si fara forbal si cu banii aia sa se faca lucruri cu adevarat prioritare in comuna. Asfaltari, de exemplu. Fotbalul nu este o prioritate. Punct!!! Sper ca noul primar sa aiba mintea romanului de pe urma

 2. Investiții spune

  Nu mai vrem banii noștri dați la o echipă care nu are nimic de a face cu Borca inafara de nume

 3. Gheorghe spune

  Sportivii nu sunt ai comunei, ci sunt niște mercenari.. Adevărul e undeva la mijloc, nicidecum cum spun ei!!!

  1. Nutu spune

   Gheorghe spune…te iau la munca cu ziua….iti promit salariu…si dupa aia iti dau cu flit….e bine asa???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate