Protejează-te de inundații și foc cu o electrovalvă apă

0

Electrovalva o poti folosi pentru instalatiile de stingere a incendiilor, cat si pentru instalatii igienice si sanitate,   iar lista domeniilor de utilizare continua in articolul de mai jos.

Atunci când se utilizează sisteme de alimentare cu apă și încălzire nimeni nu este ferit de situațiile de urgență. O electrovalvă de apă minimizează riscul și pierderile în cazul unei defecțiuni. Acest dispozitiv blochează rapid sau invers deschide fluxul de apă în câteva secunde. Poți să vezi această electrovalvă apă pentru aplicația ta în magazinul online shop-einstal.ro. Dispozitivul închide fluxul de apă și îți permite să controlezi viteza fluidului din conductă. Există mai multe modele similar și fiecare are propriile sale caracteristici în principiul de funcționare.

În magazinul online shop-einstal.ro vei găsi o selecție largă de electrovalve apă de cea mai înaltă calitate. Printre altele există electrovalve pentru automatizarea industrială, care se dovedesc a fi eficiente în multe industrii diferite, inclusiv în industria construcțiilor, uzine industriale, spălătorii auto, companii alimentare, stații de epurare, instalații de apă și multe alte domenii. Electrovalvele de apă pot fi utilizate și în domeniul casnic ca sisteme de protecție împotriva incendiilor.

Electrovalve apă – Caracteristici

Electrovalvele sunt în mod normal închise și se deschid când sunt alimentate cu tensiune. Există modele din alamă, oțel inoxidabil și rezistente la acizi, care vor putea pompa în siguranță apă, abur, glicoli, uleiuri diverse, benzină și mulți alți compuși chimici și medii agresive.

Utilizarea electrovalvelor permit automatizarea sistemelor hidraulice cu potențial și flexibilitate care sunt din ce în ce mai apreciate de inginerii din domeniul instalațiilor. Dispozitivele pot fi gestionate de contactoare, plc sau pur și simplu alimentate prin conexiune directă prin comutator. Produsele se caracterizează printr-o construcție extrem de robustă și de înaltă calitate. Pot fi alimentate cu tensiune de 220V-230V AC. În atenția clienților sunt atât electrovalvele cu funcționare închisă, cât și cele cu funcționare deschisă. Presiunea maximă de lucru poate fi cuprinsă între 10 bar și 16 bar, iar cea minima între 0,0 bar și 0,4 bar. Temperatura maximă de lucru a electrovalvelor este cuprinsă între  90 de grade C și 140 de grade C. 

Modelele de electrovalve pentru apă au fost îmbunătățite de-a lungul timpului și au cele mai importante certificări internaționale, precum și certificarea procesului de producție de calitate cu impact redus. Gama de dispozitive este destul de mare și au diferite caracteristici de design.

Electrovalve apă – domenii de utilizare

Iată câteva domenii în care poți utiliza o electrovalvă de apă:

  • Grupuri de umplere pentru rezervoare pentru a crește debitul sau pentru a reduce spațiile de instalare.
  • În combinație cu filtre în linie și control electric al plutitorului.
  • Sisteme de creștere a presiunii apei pentru acasă și în industrie, atunci când se utilizează o singură conductă care acționează atât ca alimentare, cât și ca livrare. În condiții de repaus electrovalva umple rezervorul, în stare de funcționare (alimentată electric) comutatoarele electrovalvei se închid.
  • Irigații. Se utilizează pentru udarea grădinilor și serelor.
  • Canalizări. Se utilizează pe scară largă pentru reglarea fluxului de apă la dușurile și toaletele publice.
  • Sisteme de încălzire. Previn defecțiunile în funcționarea sistemului de încălzire.
  • Spălătorii industriale, instalații de beton, industrii farmaceutice etc.

Electrovalve motorizate cu 2 căi

Electrovalvele motorizate cu 2 căi sunt echipate cu un sistem inteligent anti-blocare al bilei. Sunt utilizate ca supape de închidere pentru a controla fluxul de apă caldă și rece în sistemele de încălzire / aer condiționat sau de apă sanitară. Electrovalva are funcția de a intercepta automat fluxul de fluid vector distribuit către sistem, prin intermediul unei supape cu bilă. Capul supapei poate fi îndepărtat fără a afecta sistemul hidraulic (sistem de eliberare rapidă, conector electric), asigurând astfel o flexibilitate și rapiditate ridicate pentru instalarea și întreținerea supapei în sine. Siguranța rotației bilei este, de asemenea, garantată de etanșări speciale anti-blocare. La cerere, poate fi montat un microîntrerupător auxiliar care este activat în timpul comutării.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate