Prostia e la ea acasa la Piatra Neamt

0

Am observat ieri in centrul orasului Piatra Neamt o noua locatie unde se vand vise „prostilor”. Nu am sa va spun locatia pentru ca nu vrem sa le facem reclama, dar ideea este ca in centrul orasului apar astfel de magazine de uz veterinar pentru animalele din Piatra Neamt care sufera de impotenta mentala.
Ideea de halucinogen nu e ceva nou adus o data cu democratia. Astfel de substante, sub diverse forme, au fost folosite dintodeauna de detinutii din penitenciare care faceau tot felul de combinatii cu carmol, pasta de dinti si diverse plante sau in alte medii sociale decazute. Problema este ca de la distrusii societatii consumul a trecut la tineri care din diverse complexe de inferioritate nu gasesc cai naturale de a se simti bine si apeleaza la tot felul de suplimente de „viteza mentala”. Drogurile usoare si orice alte stimulente creeaza o dependenta psihica in sensul ca cel care a consumat si s-a simtit „bine” va vrea in continuare sa se simta bine si nu isi va pune creierul la contributie sa faca ceva sa se simta bine si implinit in mod natural si implicit va ajunge un distrus ( a ).
Mi se face groaza cand stiu ca multi adolescenti cu care am stat de vorba agreeaza aceste substante si chiar abia asteapta sa consume din nou  si vorbesc de fete si baieti care se afla in perioada in care isi definesc personalitatea. Odata cu consumul acestor substante prind curaj si intreprind activitati sexuale sau infractionale pe care in mod normal si natural nu ar avea curajul sa le faca si de aici apar consecintele de care nu te poti feri.
Va spun in cunostinta de cauza si documentat 100%: peste 50% din tinerii din Piatra Neamt au consumat droguri. Legale, ilegale, usoare sau tari drogurile sunt tot droguri si indiferent daca afecteaza sau nu organismul sau creaza sau nu dependenta, ele 100% distrug sufletul.
In Piatra Neamt se face trafic de droguri si se face la modul serios  atata timp cat toate statisticile spun ca 50% din tineri au incercat cel putin o data, inseamna ca vorbim de vanzari masive de substante halucinogene in Piatra Neamt.
Cei care consumati sau ati consumat sau urmeaza sa consumati nu uitati ca o data ce ai consumat asa ceva inseamna ca esti un terminat, prost si ratat care nu este in stare decat cu stimulente sa ajunga la o stare de implinire psihica. Daca ajungi sa ai nevoie de droguri ca sa te simti bine inseamna ca viata ta este ratata si nu e ratata din cauza consumului de droguri, e ratata din cauza faptului ca esti o persoana atat de distrusa incat ai nevoie de un stimulent pentru a fi fericit.
Nu condam consumul de substante halucinogene, ci imi este mila de cei sau cele care ajung atat de jos incat trebuie sa plateasca achizitia unui stimulent care sa le aduca o fericire falsa.
Oare autoritatile nemtene nu ar putea sa faca putin exces de zel si sa aplice legile la maxim si sa nu acorde autorizatii de functionare la magazinele de acest gen ? Oare excesele de zel nu se pot face macar o data in spijinul nemtenilor ? Sau intai asteptam sa vedem copii morti la urgenta ca sa luam masuri ???

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate