Prospecțiuni în bătaie de joc față de munca țăranilor nemțeni

3

Am mers în comuna Bârgăuani sesizați de niște localnici ca cei de la Prospecțiuni le-au intrat pe terenurile agricole și le-au plantat cabluri iar ei acum nu pot intra cu tractoarele ca să își facă treaba. Dincolo de orice suspiciuni de tulburări de posesie și de orice discuții despre interesele din spatele prospecțiunilor, o singură întrebare am pentru cei de la Prospecțiuni S.A. și pentru autoritățile nemțene :
Cum să treci cu utilajele în diagonală, ostentativ și în bătaie de joc prin culturile oamenilor ? Asta nu mai e interes economic sau politic, ci e pur și simplu bătaie de joc față de munca tăranilor nemțeni.

culturiu-2-net

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Stefan spune

  In America puneau mana pe „gun” si justitia le-ar fi dat dreptate!La noi autoritatile sunt mercenarii multinationalelor si a smecherilor autohtoni!

 2. Stasisin Stefan spune

  POLITICIENII SI CORPORATIILE STRAINE , IN CATIVA ANI NE VOR MANCA DE VII
  -DAR ASA NE TREBUIE , DE CAND MA STIU, SI NU SUNT TANAR AM RAS MEREU DE RAUL ALTORA , SI NU NE-AM UNIT IN FATA TUTUROR RELELOR. A INCEPUT CAM DEMULT SA-MI PARA RAU DUPA VIATA DE ACU 25 DE ANI. NU IESEAM AFARA, DECAT IN TARI SOCIALISTE, SAU LA MUNCA IN IRAQ,ETC, DAR AVEAM LINISTE , AVEAM CONCEDIU,CASA, PADURI,STATIUNI CAT DE CAT INGRIJITE,ACU.AM 15 ANI DE LUCRAT IN STRAINATATE, SI NICI O BUCURIE,PENTRU MINE , DECAT DURERE CU CE SE INTAMPLA ACASA , SI O LUNA DE BUCURIE CAND MA INTORC PT O MICA VACANTA.

 3. Vasile spune

  Asa procedeaza acesti nesimtiti in toata tara. Nu intra si ei ca oamenii, pe unde nu este cultivat, merg de-a lungul liniei pe care sint pusi tarusii aia pe care i-am vazut peste tot. La cat de mari sint urmele, acolo au intrat cu masinile de vibrare, alea au mai mult de 30 tone greutate si roti de peste 1m latime si aproape 2m in diametru. Cu astea fac dezastre in culturile agricole si am vazut cum vibrau si in localitati la mai putin de 10m de case. In filmele puse pe youtube se vede cum in satele de linga Medias (Mosna si Alma parca) s-au crapat zidurile caselor. Numai dezastre peste tot unde ajunge aceasta firma. Poate doar ca in 1907 ii mai putem opri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate