Proprietarii de mașini abandonate din Piatra-Neamț, în vizorul polițiștilor locali

0

În cadrul campaniei demarată de Primăria Piatra-Neamț, în scopul creării de noi locuri de parcare, polițiștii locali, zilele acestea, identifică proprietarii care și-au abandonat autovehiculele pe domeniul public sau privat al municipiului.

Odată identificați, aceștia sunt notificați în scris ca în cel mai scurt termen, să-și ridice autoturismele din locurile în care le-au abandonat.În caz contrar, acestea urmează a fi ridicate și depozitate de către o firmă autorizată în domeniu, în spațiul special amenajat pentru astfel de autovehicule. Ridicarea și depozitarea autoturismelor abandonate se va face în baza unui Regulament specific, ce urmează a fi supus dezbaterii și aprobării Consiliului Local Piatra-Neamț.”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Piatra-Neamț.

În cazul în care sesizați în cartierul dvs. astfel de mașini, și aveți indicii că ar putea fi abandonate, apelați Dispeceratul Poliției Locale Piatra-Neamț, tel. 0233.231.300.

Poliția Locală Piatra-Neamț reamintește că este considerat vehicul abandonat, vehiculul de orice categorie, aflat pe domeniul public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale de cel puțin 6 luni, al cărui proprietar sau deţinător legal este cunoscut, însă există indicii temeinice că acesta nu respectă condițiile legale pentru a circula pe drumurile publice.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate