Promit drumuri expres, dar ei nu sunt în stare nici să ridice capacele de canale la nivel cu asfaltul

1

Mai nou, primăria PNL/PDL Piatra-Neamț, cu buzunarele rupte de datorii, ne povestește de drumuri expres, spitale și zone metropolitane, dar liberalii nu au fost în stare în ultimii zece ani de când stăpânesc primăria nici măcar să ridice gurile de canal de pe străzile din Piatra-Neamț.

Cam cât de proști cred cei de la PNL că pot fi alegătorii? Vorbim totuși de o primărie al cărei fotoliu de primar nu a văzut niciodată posterior de PSD-iști ca să poată da vina cineva pe PSD. Doar PDL/PNL a dus orașul la sapă de lemn, cu datorii fenomenale și a făcut infrastructura varză, ca să nu mai vorbim că au vândut mai toate terenurile și clădirile care se puteau vinde.

Oare nu ar vrea băieții aceștia de dreapta să lase puțin aburelile electorale și înainte de a face drumuri expres, spitale și avioane să ridice măcar capacele de la canalele din oraș că numai tranca-zbanga ne fac mașinile pe frumoasele străzi din Piatra-Neamț?

Iosub Robert

dolinex
1 Comentariu
  1. Andras Varga spune

    Adevărul este că cea mai bună și calitativă asfaltare a făcut exact pesede, pe vremea primarului Rotaru, centura orașului de la pasaj regiment până la gară .
    Ruptă în mii de șanțuri de pedele ulterior care au spart totul tot de la gară până la stația de salvare .
    Că sa fum drepți .
    Au umplut atunci mii de apartamente de praf, băgaseră chiar cisterne cu stropitori de apa în urma reclamațiilor de la cetățeni la agenția de mediu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate