Proiecte de modernizare pentru 90% din drumurile judeţene şi podurile din Neamţ

Miercuri, 27 februarie, în cadrul ședinţei Consiliului Județean Neamţ, unul dintre subiectele abordate au fost drumurile județene pe care se circulă greu în această perioadă. Ionel Arsene a precizat că aproape 90% din
din rețeaua de drumuri județene va fi modernizată.

„Eu cred că într-un an de zile vom aduce reţeaua de drumuri judeţene la punctul în care toți participanții la trafic vor fi mulțumiți. Sunt prinse în proiecte de modernizare 90% din drumurile judeţene şi poduri din Neamţ. Cred că, din punctul meu de vedere, județul Neamț va fi cel mai bine pus la punct în ceea ce privește circulația pe drumuri și poduri din România.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene.

Din ce proiecte știm noi că sunt depuse pentru infrastructura din județul Neamț credem că estimarea de 90% nu este nici pe departe din categoria vorbe. Proiectele chiar sunt depuse și mare parte dintre ele sunt și aprobate.

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. vali spune

    Sa vedem la anul pe vremea asta ce s-a facut. Daca se bazeaza si pe constructori ca DRUPO atunci calitatea este garantat proasta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate