Proiect foarte important pentru funcționarea pieței centrale

0

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local din data de 30.01.2019 se află un proiect foarte important ce ține de intrarea într-o funcționare normală a pieței centrale din Piatra-Neamț.

Proiectul propune perceperea unor prețuri foarte mici pentru închirierea spațiilor de la etajul pieței în cadrul unor evenimente de genul târgurilor.

Mai concret, Urbanul a coborât cu picioarele pe pământ și a înțeles că decât să țină tot etajul de la piață gol mai bine organizează în el niște târguri tematice unde comercianții să poată participa fără să li se ia pielea de pe ei la chirie, dând astfel o utilitate acestui spațiu și atrăgând mult mai mulți clienți către piață.

Celelalte două proiecte referitoare la piețe, de pe ordinea de zi, sunt discutabile dar dacă domnii consilieri locali nu aprobă acest proiect înseamnă că nu înțeleg cum funcționează economia și comerțul și ce înseamnă să faci lucruri în interesul cetățenilor, nu doar a băieților deștepți.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate