Proiect de reabilitare a policlinicii din Bicaz

Joi, 18 octombrie 2018, Consiliul Local al orașului Bicaz s‑a adunat pentru a discuta despre hotărârea privind aprobarea stadiului de oportunitate a documentației tehnico‑economice a indicatorilor tehnico‑economici, inclusiv despre anexa privind descrierea sumară a investiției pentru proiectul „Reabilitare, Modernizare și Dotare Ambulatoriu Integrat al Spitalului Orășenesc „Sf. Ierarh Nicolae” , Bicaz, județul Neamț”.

Inițiativa în demararea acestui proiect este a primarului orașului Bicaz, domnul Nicolae Sălăgean, care, în cadrul ședinței extraordinare, a prezentat următoarele aspecte:

În legătură cu această ședință extraordinară care a fost convocată astăzi, vreau să precizez câteva aspecte; motivația pentru care am convocat‑o este legată de faptul că s‑au finalizat toate documentele care trebuie depuse în dosarul de finanțare pentru proiectul „Reabilitare, Modernizare și Dotare Ambulatoriu Integrat al Spitalului Orășenesc „Sf. Ierarh Nicolae” , Bicaz, județul Neamț”. Deocamdată mai trebuie să fie aprobați indicatorii tehnico‑economici ai acestui proiect.
Au mai fost discuții și în ședințele anterioare; sigur că este o dorință fierbinte ca acest proiect întocmit de către echipe de înalți profesioniști, să fie acceptat la finanțare. Valoarea totală a proiectului este de 6. 299. 038 lei, din care cota de cofinanțare a orașului Bicaz este de 2%.
Proiectul de hotărâre a fost votat în unanimitate de către membrii CL.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate