Programul „Şcoala Altfel”, la Grădiniţa Pângărăcior din comuna Pîngărați

0

Ziua Veseliei, aşa s-a numit evenimentul găzduit de Grădiniţa Pângărăcior din comuna Pîngărați, în cadrul programului „Şcoala Altfel”.

Invitaţi au fost copiii de la Grădiniţa Tarcău. Între cele două grădiniţe există, de mai mulţi ani, un parteneriat de colaborare. În cadrul acestui parteneriat au fost organizate, cu diverse ocazii, mai multe activităţi în comun . Evenimentul a fost organizat de cele două doamne educatoare, Chişor Mariana (Pângărăcior) şi Păduraru Carmen (Tarcău), împreună cu părinţii copiilor de la cele doua grădiniţe. Copiii sau bucurat de prezenţa unui Clovn, care s-a jucat cu ei, făcându-le figurine din baloane şi desenându-le măşti pe feţe. Joacă, dans, distracţie şi desigur ….masa. Copiii au avut parte de un adevărat festin, compus din pizza, suc, brioşe şi tort. Ziua s-a încheiat cu o poveste, pusă în scenă de către trupa teatrului de păpuşi „Zgubilici”.

A fost o activitate reuşită, părinţii şi copiii bucurându-se în aceeaşi măsură. Următoarea activitate va avea loc la Tarcău, prilej cu care copiii de la Pângărăcior le vor întoarce vizita colegilor lor de acolo.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate