Programul „Rabla 2015” – 10 aprilie e termenul limită pentru depunerea dosarelor

0

Începând de miercuri, 1 aprilie 2015, s-a deschis sesiunea de depunere și validare a dosarelor producătorilor, importatorilor de autoturisme și distribuitorilor pentru Programul „Rabla 2015”, anunță Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, prin Administrația Fondului pentru Mediu.

Pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu (www.afm.ro) pot fi găsite condițiile de participare la Programul „Rabla 2015” și documentele care trebuiesc depuse de către producătorii sau dealerii auto, la secțiunea aferentă Programului. Dosarele pot fi depuse doar până la data de 10 aprilie 2015.

Programul are o valoare totală de 200 milioane lei, fiind alocat un număr de 20.000 de tichete pentru persoane fizice și 5.000 de tichete pentru persoane juridice și instituții publice, tichete ce se vor aloca electronic, în sistemul informatic gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu.

Valoarea eco-bonusurilor este:

a) un ecobonus în valoare de 750 lei la achiziționarea unui autovehicul nou al cărui motor generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 100 g/km, în regim de funcționare mixt, potrivit mențiunilor înscrise în certificatul de conformitate al autovehiculului nou;

b) un ecobonus în valoare de 1.500 lei la achiziționarea unui autovehicul nou cu sistem de propulsie hibrid (tehnologii hibrid convenționale);

c) un ecobonus în valoare de 2.500 lei la achiziționarea unui autovehicul nou electric hibrid (tehnologii avansate de tip plug-in).

Se menține, de asemenea, posibilitatea cumulării a maxim două eco-bonusuri, cu mențiunea că aceasta se poate realiza numai între eco-bonusul „a” și eco-bonusurile „b” sau „c”. Valoarea primei de casare a fost menținută la 6.500 lei.

Sursa: comisarul.ro

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate