Programe de formare profesionala organizate de AJOFM Neamt

3

 

In anul 2014 AJOFM Neamt isi propune sa desfasoare un numar de 41 de programe de formare profesionala pentru 1.020 persoane aflate in cautarea unui loc de munca, in meserii cautate pe piata muncii Pe durata desfasurarii cursurilor, participantii beneficiaza de gratuitarea formarii profesionale, dar si de decontarea cheltuielilor de transport de la domiciliu la locul de desfasurare a cursului.
Cele 41 de programe de formare sunt repatizate astfel: 18 programe la ALOFM Piatra Neamt, 19 programe la ALOFM Roman si 4 programe la ALOFM Tg Neamt. in meserii ca: agent de securitate, brutar, bucatar, confectioner articole din textile, confectioner tamplarie aluminiu si mase platice, contabil, fierar betonist, frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, instalator instalatii tehnico sanitare si de gaze, inspector resurse umane, lucrator in comert, operator introducere validare si prelucrare date, ospatar, patiser, sudor, zidar-pietrar-tencuitor.
Tot in anul 2014 se intentioneaza desfasurarea unui program de comunicare in limba engleza.
Facem precizarea ca acestea sunt propuneri facute de AJOFM Neamt care pot fi modificate in functie de alocarile bugetare care se vor primi de la ANOFM, dar si de cerintele de pe piata muncii.
In anul 2013, cele mai solicitate programe de formare profesionala au fost in urmatoarele meserii: operator introducere validare si prelucrare date, agent de securitate, bucatar, confectioner tamplarie din aluminiu si mase plastice, confectioner articole din textile, dulgher.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. andy spune

  Cand are loc cursul de limba engleza ?

 2. ina spune

  sunt foarte bune aceste cursuri .
  pacat ca nu poti participa decat o singura dara . ar fi bine sa poti face macar doua cursuri , al al doile sa platesti jumatate din el ….. dar …… asta e .
  poate asa sa poti gasi un loc de munca mai usot …. dar de la o varsta – mai ales femeile cam greu gasesc de munca ….. de la 50 ani deja esti expirata …. dar speranta mai exista …

  1. ina spune

   poti sa faci cursuri cu fonduri europene prin ,PLURI CONSULTING sau la camera de COMERT. vezi ca ei afiseaza . am facut si eu si sune si platite .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate