Programați pentru a trăi în mizerie – Ei, aș! O groapă de gunoi în plus n-a omorât încă pe nimeni (PIATRA-NEAMȚ)

2

Câțiva români de meserie au considerat că e ceva absolut firesc să arunce tot soiul de mizerii unde le este mai la îndemână, fără nicio brumă de respect pentru mediul în care trăim cu toții. Din informațiile pe care le avem, situația cu această groapă de gunoi nu este de ieri, de azi doar că pe nimeni nu pare să deranjeze într-atât încât să pună mâna pe telefon pentru a face o sesizare.

Chiar dacă există sancțiuni pentru asemenea practici, oamenii nu par deloc impresionați, ci din contra: judecând după mormanul surprins în imagini, am putea crede că sunt chiar mulțumiți de faptul că au unde depozita tot ceea ce nu le mai servește.

Un lucru este cert: nu facem casă bună cu evoluția iar până nu se schimbă radical mentalitatea colectivă vom rămâne un neam de limitați împăcați cu mediocritatea (indulgent spus).

Foto: Ciprian I.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Stefan spune

    Eu cred ca autorii sunt unii cetateni din zona care ar putea fi identificati usor!Pot sa mai dau si eu un exemplu.Pe strada Izvoare, chiar la strada , s-a renovat o cladire in cartierul Speranta.De cateva luni de zile , mormanul cu resturi de la constructie sta chiar langa cladire, si nimeni nu vede!mentionez ca Politia locala este zilnic in zona!

  2. Marius spune

    Cand la romani petrecerea suprema e nunta, iar melodia preferata e dansul pinguinului, la ce sa te astepti?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate