Profesorul de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Piatra-Neamț, acuzat de hărțuire sexuală, a demisionat

0

UPDATE: Dosarul penal deschis pe aceste suspiciuni s-a terminat cu clasarea cauzei întrucât, spun procurorii, ”în privința infracțiunilor de hărțuire si amenințare se constată că fapta nu este prevăzută în legea penală, iar în privința infracțiunii de folosire abuzivă a funcției în scop sexual fapta nu există.

Profesorul de matematică de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Piatra-Neamț, Cristian Pipirigeanu, acuzat de hărțuirea sexuală a unei eleve de la seral, și-a depus demisia.

foto cu caracter ilustrativ

Informația a fost confirmată de inspectorul școlar general al ISJ Neamț, prof. Mihai Obreja.

Și-a dat demisia cred că de miercuri, însă problema este mai complicată. El nu este titular doar la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Piatra-Neamț. Profesorul Cristian Pipirigeanu mai predă la alte două școli din județ, la Bicaz și Dumbrava Roșie. Este posibil să apară și alte sesizări. Vom vedea. El are și un dosar penal și nu aș vrea să mă mai pronunț în acest caz.”, a transmis prof. Mihai Obreja inspectorul școlar general.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate