Profesorul care și-a agresat sexual elevele, rămâne după gratii

0
imagine ilustrativă

Zilele trecute vă informam despre un caz înfiorător. Un tânăr, profesor de sport la mai multe școli, și-a abuzat sexual elevele (articolul aici – click). Astăzi, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț transmite că profesorul va rămâne în continuare după gratii.

La data de 5 iulie 2021, bărbatul de 28 de ani, din Roznov, a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Piatra Neamț, care a dispus arestarea preventivă  pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 25 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră, de 11 ani, a primit pe telefonul mobil mai multe mesaje ce conţineau conotaţii sexuale, de la o persoană ce s-a recomandat a fi profesorul de sport, la şcoala la care minora era elevă.

Din investigaţiile efectuate a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 28 ani, din Roznov, ar fi transmis prin intermediul unei reţele de socializare unor minore, mai multe mesaje cu conotaţii sexuale.

Totodată, persoana în cauză, în calitate de profesor de educaţie fizică şi sport, la o unitate şcolară din judeţul Neamţ, ar fi manifestat un comportament neadecvat cu tentă sexuală, faţă de mai multe minore, eleve la unitatea de învăţământ unde acesta era încadrat .

În urma probatoriului administrat, la data de 4 iulie 2021, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate