Profesional New Consult angajeazã în Piatra-Neamţ

0


Profesional New Consult – firmã specializatã în furnizarea de cursuri formare profesionalã, angajeazã personal secretariat tehnic .

Cine suntem ?

Ceea ce a inceput ca un concept, ca o idee de a asigura formare profesionala şi consultanţã juridicã la standarde ridicate, s-a transformat ulterior in realitate, desigur, toate acestea cu ajutorul colaboratorilor, partenerilor şi a tuturor celor care au fost alãturi de-a lungul timpului şi au crezut in principille Profesional New Consult. Fidelã motto-ului sãu „performanţa ȋnseamnã succes”, firma Profesional New Consult s-a impus pe piaţa de profil oferind cursuri de formare profesionalã, specializare, calificare, beneficiind de cele mai bune condiţii de studiu, sãli moderne şi spaţioase, materiale de prezentare a cursului moderne şi de ultimã generaţie.

Candidatul ideal :

  • Studii medii;
  • Bunã capacitate de comunicare;
  • Spirit de echipã.
  • Excelente abilitati de comunicare, verbal si in scris, necesare pentru a furniza clientilor informatiilor de curs necesare.
  • Capacitatea de intelegere;
  • Cunoasterea pietei locale si regionale de clienti;
  • Abilitatea de a colabora cu colegii de serviciu;
  • Cunostinte solide de operare calculator, pachet Office;
  • Disponibilitate de afirmare;

Descrierea jobului

Postul presupune organizarea şi funcţionarea în Piatra Neamţ a serviciilor oferite de societate, respectiv cursuri calificare/perfectionare acreditate. In amănunt, persoana selectată va trebui să cunoască piaţa locală, să atragă potenţiali clienţi, prezentându-le oferta societăţii, să stabilească date de cursuri, date de examen, sala de curs, să participe activ la întreg procesul de recrutare lectori/formatori, să ţină evidenţa cursurilor organizate, să asigure în general cadrul corect de desfăşurare a cursurilor, întocmind documentaţia necesară derulării corecte a cursurilor.

Detalii suplimentare la telefon: 0753.336.611

Cv-urile se remit la adresa de email : contact@profesionalnewconsult.ro, doar persoanele selectate vor fi contactate .

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate