Problemele sistemului sanitar din Neamț: la vorbit – înainte, la acționat – înapoi

2

fapteSituația absolut șocantă de la Spitalul de Arși din București unde un pacient aflat la terapie intensivă avea viermi pe rănile provocate de arsuri prezentată în presa centrală în ultimele zile (detalii aici: La Spitalul de Arși din București viermii colcăie pe rănile pacienților!) a determinat o intervenție pe această temă a deputatului Cătălin Drăgușanu în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul ALDE Neamț vineri, 15 iulie.

Desigur că sistemul sanitar a fost aspru criticat, situația fiind descrisă ca fiind „oripilantă”, „revoltătoare”, „dureroasă” și fiind arătați cu degetul cei din vârful ierarhiei sistemului care „asistă ca simpli spectatori” la dezastrul din sănătate. Deputatul Cătălin Drăgușanu a declarat că nu este străin de problemele de la nivelul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț și că, într-adevăr, corupția e la tot pasul, iar cetățenii nu iau atitudine.

Cu toate acestea, la propunerea de a merge la fața locului împreună cu presa, în secțiile și spațiile conexe ale SJU Neamț, cu camere de luat vederi, fără avertisment prealabil pentru a vedea situația în fapt, reprezentanții aleși ai nemțenilor au dat un pas înapoi, putând, la rândul lor, fi acuzați de lipsă de atitudine.

Detalii în materialul video.

dolinex
2 Comentarii
  1. Zavaliche Radu spune

    Vor si ei un ciolan sa roada, doar sunt la putere!! Deocamdata!!

  2. Cristina Moldovanu spune

    Vrem doctori care nu așteaptă pliculețul ptr că au salarii

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate